BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2018 - 05:42, Güncelleme: 10.04.2018 - 05:42
 

BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda başladı.

Seyircileri ile ilk karşılaşmalarına çıkan Kürkçü Otomotiv -BAL, Sebeltaş -KYK takımlarının karşılaşması ile start aldı.   Başkan Tutal, Turnuvanın birlik,  beraberlik ve kardeşliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyon başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak yakın şehrin farklı mahallelerinden 100'e yakın oyuncunun katıldığını kaydetti. Başkan Tutal, 9 takımın kura çekimi ile fikstürünün belirlendiği ve toplam 20 karşılaşma yapılması planlandığını dile getirdi. Başkanlık Kupası Voleybol turnuvaları hafta içi her gün saat: 17.30 da Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Turnuvalar yaklaşık 1 ay sürecek.
Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda başladı.

Seyircileri ile ilk karşılaşmalarına çıkan Kürkçü Otomotiv -BAL, Sebeltaş -KYK takımlarının karşılaşması ile start aldı.  

Başkan Tutal, Turnuvanın birlik,  beraberlik ve kardeşliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyon başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak yakın şehrin farklı mahallelerinden 100'e yakın oyuncunun katıldığını kaydetti.

Başkan Tutal, 9 takımın kura çekimi ile fikstürünün belirlendiği ve toplam 20 karşılaşma yapılması planlandığını dile getirdi.

Başkanlık Kupası Voleybol turnuvaları hafta içi her gün saat: 17.30 da Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Turnuvalar yaklaşık 1 ay sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.