BASKETBOL TURNUVALARINDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 02:23, Güncelleme: 31.12.2019 - 02:23
 

BASKETBOL TURNUVALARINDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Seydişehir Küçük Kızlar Bölge ve Yıldız Erkekler Bölge basketbol turnuvalarında dereceye giren takımlar belli oldu.

Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen futbol, voleybol, futsal ve basketbol dallarında Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımlarının yer aldığı okul sporları bölge turnuvalarında basketbol branşında dereceye giren takımların listesi şu şekilde:  KÜÇÜK KIZLAR BÖLGE DERECELERİ Ö.ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ MAHMUT EASAT O.O. ORT. KRVN CUMHURİYET O.O. YILDIZ ERKEKLER BÖLGE DERECELERİ MAHMUT EASAT O.O. Ö.ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ Ö GENÇ KAMPÜS O.O Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner BALCI dereceye giren takımları tebrik etti. Bölgemizi Konya’da temsil edecek olan  Küçük Kızlar’da Ö.Özgüven Sistem Koleji ve  Yıldız Erkekler’de Mahmut Esat Orta Okulu’na  başarılar diledi.
Seydişehir Küçük Kızlar Bölge ve Yıldız Erkekler Bölge basketbol turnuvalarında dereceye giren takımlar belli oldu.

Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen futbol, voleybol, futsal ve basketbol dallarında Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımlarının yer aldığı okul sporları bölge turnuvalarında basketbol branşında dereceye giren takımların listesi şu şekilde:

 KÜÇÜK KIZLAR BÖLGE DERECELERİ

Ö.ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ MAHMUT EASAT O.O. ORT. KRVN CUMHURİYET O.O.

YILDIZ ERKEKLER BÖLGE DERECELERİ

MAHMUT EASAT O.O. Ö.ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ Ö GENÇ KAMPÜS O.O

Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner BALCI dereceye giren takımları tebrik etti.

Bölgemizi Konya’da temsil edecek olan  Küçük Kızlar’da Ö.Özgüven Sistem Koleji ve  Yıldız Erkekler’de Mahmut Esat Orta Okulu’na  başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.