Bayan Kuaförlere Topuz ve Saç Tasarım Uzmanından Eğitim

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2019 - 12:31, Güncelleme: 10.07.2019 - 12:31
 

Bayan Kuaförlere Topuz ve Saç Tasarım Uzmanından Eğitim

Topuz ve Saç Tasarım Uzmanı Ayla Çıbıkçı, ilçemizde bayan kuaförlere sertifikalı eğitim semineri verdi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğini yaptığı, Topuz ve Saç Tasarım uzmanı Ayla Çıbıkçı’nın eğitimci olarak katıldığı bayan kuaförlere ait sertifikalı eğitim semineri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitime Seydişehir, Konya, Aksaray ve Isparta’dan bayan kuaförler iştirak etti. Eğitim sonunda ise kursiyerlere sertifikaları verildi. Konu ile ilgili görüşlerini bildiren eğitimci Ayla Çıbıkçı, oda başkanı ve yönetimine teşekkür ederek; Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın kurumsallaşmış bir oda hüviyetinde olduğunu, katıldıkları programlarda gördükleri diğer odalardan daha faal olduğunu ve üyelerine hizmeti her alanda vermesinden dolayı memnun kaldığını belirtti. Oda Başkanı İbrahim Aypar ise “Odamızın her meslekteki bütün üyelerini kültür ve eğitimsel çalışmalardan haberdar edip birçok eğitimden yararlandırmaya çalışıyoruz. Ayrıca Ayla Çıbıkçı hocamızın bilgilerini üyelerimize aktarması için davetimizi kabul etmesi, eğitim ve odamızdan memnun olması bizleri onure etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Topuz ve Saç Tasarım Uzmanı Ayla Çıbıkçı, ilçemizde bayan kuaförlere sertifikalı eğitim semineri verdi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğini yaptığı, Topuz ve Saç Tasarım uzmanı Ayla Çıbıkçı’nın eğitimci olarak katıldığı bayan kuaförlere ait sertifikalı eğitim semineri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitime Seydişehir, Konya, Aksaray ve Isparta’dan bayan kuaförler iştirak etti. Eğitim sonunda ise kursiyerlere sertifikaları verildi.

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren eğitimci Ayla Çıbıkçı, oda başkanı ve yönetimine teşekkür ederek; Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın kurumsallaşmış bir oda hüviyetinde olduğunu, katıldıkları programlarda gördükleri diğer odalardan daha faal olduğunu ve üyelerine hizmeti her alanda vermesinden dolayı memnun kaldığını belirtti.

Oda Başkanı İbrahim Aypar ise “Odamızın her meslekteki bütün üyelerini kültür ve eğitimsel çalışmalardan haberdar edip birçok eğitimden yararlandırmaya çalışıyoruz. Ayrıca Ayla Çıbıkçı hocamızın bilgilerini üyelerimize aktarması için davetimizi kabul etmesi, eğitim ve odamızdan memnun olması bizleri onure etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.