Bayan muhtar sanat yönü ile de ilgi çekiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2019 - 10:49, Güncelleme: 27.07.2019 - 10:49
 

Bayan muhtar sanat yönü ile de ilgi çekiyor

Yerel seçimlerde Ortakaraören mahallesinde ilk kez Bayan muhtar olarak seçilen Ayşe Demir muhtarlığın yanı sıra rölyef sanatı ile ilgileniyor.

Göreve gelir gelmez Ortakaraören’e yaptığı çalışmalarla  farkındalık oluşturan Muhtar  Demir,Eski  belediye  hizmet binasına  taşıdığı  muhtarlık ofisine astığı rölyef sanatının göstergesi olan  tabloları  ile dikkat  çekiyor. Aynı  zamanda  emekli  öğretmende  olan muhtar  Ayşe  Demir çeşitli yerlerde kişisel  ve  karma  sergilere  katılmış üç boyutlu  bir  sanat olan  rölyef sanatını tanıtmış ve tabloları ile  yoğun  ilgi  görmüş bir  sanatçı olma  özelliğini taşıyor. Gazetemizin ziyaretinde tabloları ve sanatı  ile ilgili  bilgi  veren  Muhtar  Demir ;’’Ben öğretmenliğimin yasısıra  rölye  sanatı  ilede  uğraşıyorum. Aynı zamanda  iki  çocuklu  bir  anneyim.İşin açıkçası bayan  olmam ve bu yönlerim doğup  büyüdüğüm ortakaraören’e  hizmet etme  aşkımı da artırdı.Allaha  şükür Muhtarlığa başlayalı  kısa  bir  süre olmasına  rağmen halkımız  beni benimsedi.Baende  onları  çok seviyerum.Siz basın mensupların dan da  destek bekliyorum.Ziyaretleriniz  için çok teşekkür  ediyorum. ’dedi. Muhtar Demir yeni hizmet  binalarında  birde  kütüphane  açtığını belirterek kitaplıklarına şimdiye  kadar bağışta olanlar  bulunduğunu ve  bu bağış yapanların sayısının artacağını söyleyerek ;’’gördüğünüz gibi duvarlarımızı kendi  ellerimle yaptığım tablolarla  süsledik.Kaütüphanemizi de açtık.Güzel  bir  hizmet  binamız  oldu.Bu  binamızın bu  hale  gelmesinde  emeği geçenlere  teşekkür  ederim .’’dedi.
Yerel seçimlerde Ortakaraören mahallesinde ilk kez Bayan muhtar olarak seçilen Ayşe Demir muhtarlığın yanı sıra rölyef sanatı ile ilgileniyor.

Göreve gelir gelmez Ortakaraören’e yaptığı çalışmalarla  farkındalık oluşturan Muhtar  Demir,Eski  belediye  hizmet binasına  taşıdığı  muhtarlık ofisine astığı rölyef sanatının göstergesi olan  tabloları  ile dikkat  çekiyor.

Aynı  zamanda  emekli  öğretmende  olan muhtar  Ayşe  Demir çeşitli yerlerde kişisel  ve  karma  sergilere  katılmış üç boyutlu  bir  sanat olan  rölyef sanatını tanıtmış ve tabloları ile  yoğun  ilgi  görmüş bir  sanatçı olma  özelliğini taşıyor.

Gazetemizin ziyaretinde tabloları ve sanatı  ile ilgili  bilgi  veren  Muhtar  Demir ;’’Ben öğretmenliğimin yasısıra  rölye  sanatı  ilede  uğraşıyorum. Aynı zamanda  iki  çocuklu  bir  anneyim.İşin açıkçası bayan  olmam ve bu yönlerim doğup  büyüdüğüm ortakaraören’e  hizmet etme  aşkımı da artırdı.Allaha  şükür Muhtarlığa başlayalı  kısa  bir  süre olmasına  rağmen halkımız  beni benimsedi.Baende  onları  çok seviyerum.Siz basın mensupların dan da  destek bekliyorum.Ziyaretleriniz  için çok teşekkür  ediyorum. ’dedi.

Muhtar Demir yeni hizmet  binalarında  birde  kütüphane  açtığını belirterek kitaplıklarına şimdiye  kadar bağışta olanlar  bulunduğunu ve  bu bağış yapanların sayısının artacağını söyleyerek ;’’gördüğünüz gibi duvarlarımızı kendi  ellerimle yaptığım tablolarla  süsledik.Kaütüphanemizi de açtık.Güzel  bir  hizmet  binamız  oldu.Bu  binamızın bu  hale  gelmesinde  emeği geçenlere  teşekkür  ederim .’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.