BBP Konya il teşkilatının acı günü

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.09.2023 - 12:36, Güncelleme: 24.09.2023 - 12:36
 

BBP Konya il teşkilatının acı günü

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski il başkanı Osman Seçgin’in oğlu, Refik Seçgin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

40 yaşında ve 3 evlat babası olan Refik Seçgin’in vefatı sevenlerini üzdü. Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Harmancık Mezarlığı’na defnedilecek Toroslar Gazetesi olarak merhum Refik Seçgin’e Allah’tan rahmet diler, başta Osman Seçgin olmak üzere, acılı ailesine de başsağlığı dileriz.
Büyük Birlik Partisi (BBP) eski il başkanı Osman Seçgin’in oğlu, Refik Seçgin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

40 yaşında ve 3 evlat babası olan Refik Seçgin’in vefatı sevenlerini üzdü. Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Harmancık Mezarlığı’na defnedilecek

Toroslar Gazetesi olarak merhum Refik Seçgin’e Allah’tan rahmet diler, başta Osman Seçgin olmak üzere, acılı ailesine de başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.