BEAUTY Güzellik Merkezi törenle hizmete girdi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.06.2023 - 16:23, Güncelleme: 27.06.2023 - 08:34
 

BEAUTY Güzellik Merkezi törenle hizmete girdi…

Estetisyen Zeynep Sakar, kızı Eylül Sakar ve Harun Sakar tarafından kurulan BEAUTY Güzellik Merkezi törenle hizmete girdi.

Alaylar 1 mahallesi Koski yanında BEAUTY bay ve bayan Güzellik Merkezi açılış törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum başkanları ve vatandaşlar katıldı. Yapılan duadan sonra kurdelesi kesilerek hizmete açılan BEAUTY bay ve bayan Güzellik Merkezi’nin açılışından sonra davetlilere bilgi veren güzellik merkezi sahibi Zeynep Sakar ve kızı Eylül Sakar:” Aile şirketi olarak faaliyete geçirdiğimiz Bay ve Bayan kişisel bakım üzerine açılan yeni güzellik merkezimiz gelişen Seydişehir’e yeni bir anlayış katacak. Misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah ilçemiz ve bizim için hayırlı olur” şeklinde konuştular. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘da yaptığı konuşmada:” Bu tür işletmeler ilçemizin standardını yükseltiyor. Eskiden erkeğin olsun kadının olsun bakımlarına dikkat edecek işletmeler yoktu. Günümüzde bir talep var ki ihtiyaca binaen bütün işletmeler açılıyor. Onun için açılışını yaptığımız BEAUTY bay ve bayan Güzellik Merkezi işletme sahiplerine hayırlı olsun diyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Estetisyen Zeynep Sakar, kızı Eylül Sakar ve Harun Sakar tarafından kurulan BEAUTY Güzellik Merkezi törenle hizmete girdi.

Alaylar 1 mahallesi Koski yanında BEAUTY bay ve bayan Güzellik Merkezi açılış törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan duadan sonra kurdelesi kesilerek hizmete açılan BEAUTY bay ve bayan Güzellik Merkezi’nin açılışından sonra davetlilere bilgi veren güzellik merkezi sahibi Zeynep Sakar ve kızı Eylül Sakar:” Aile şirketi olarak faaliyete geçirdiğimiz Bay ve Bayan kişisel bakım üzerine açılan yeni güzellik merkezimiz gelişen Seydişehir’e yeni bir anlayış katacak. Misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah ilçemiz ve bizim için hayırlı olur” şeklinde konuştular.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘da yaptığı konuşmada:” Bu tür işletmeler ilçemizin standardını yükseltiyor. Eskiden erkeğin olsun kadının olsun bakımlarına dikkat edecek işletmeler yoktu. Günümüzde bir talep var ki ihtiyaca binaen bütün işletmeler açılıyor. Onun için açılışını yaptığımız BEAUTY bay ve bayan Güzellik Merkezi işletme sahiplerine hayırlı olsun diyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.