BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI

Türkiye 04.01.2024 - 14:22, Güncelleme: 04.01.2024 - 14:22
 

BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI

Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiklerini kaydetti.   Seydişehir bünyesinde kadrolu işçi, sözleşmeli personel ve şirket çalışanı  statüsünde hizmet veren 320 personel akciğer grafisi, odyometri testi, solunum fonksiyon testlerini içeren sağlık taramasından geçti.   Her yıl periyodik olarak yapılan taramalarla personelin sağlık takibi yapılabilecek. Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performans artırma hedefleniyor.   Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek Sağlık problemleri ve iş risklerini tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak bizim önceliğimiz. Rutin Laboratuvar testleri yanında, çalıştıkları bölüme özgü risk faktörlerine göre olası meslek hastalıklarından korunmak sorunları erken tespit etmek amacıyla periyodik olarak sağlık taramaları tahlil ve muayeneleri yapılıyor. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalışmasını istiyoruz.” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiklerini kaydetti.

 

Seydişehir bünyesinde kadrolu işçi, sözleşmeli personel ve şirket çalışanı  statüsünde hizmet veren 320 personel akciğer grafisi, odyometri testi, solunum fonksiyon testlerini içeren sağlık taramasından geçti.

 

Her yıl periyodik olarak yapılan taramalarla personelin sağlık takibi yapılabilecek. Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performans artırma hedefleniyor.

 

Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek Sağlık problemleri ve iş risklerini tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak bizim önceliğimiz. Rutin Laboratuvar testleri yanında, çalıştıkları bölüme özgü risk faktörlerine göre olası meslek hastalıklarından korunmak sorunları erken tespit etmek amacıyla periyodik olarak sağlık taramaları tahlil ve muayeneleri yapılıyor. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalışmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.