BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI EVİNDE SET VERMEDİ: 3-0

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2017 - 07:36, Güncelleme: 21.10.2017 - 07:36
 

BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI EVİNDE SET VERMEDİ: 3-0

Seydişehir Belediye Spor voleybol takımı evinde Alanya Belediye ile yaptığı mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Kapalı spor salonunda saat 14:00’da başlayan mücadelede voleybol takımı iyi bir performans sergileyerek net bir skorla galip gelmeyi başardı. TVF Voleybol Ligi 4. hafta maçında galip gelen Seydişehir Belediyespor Voleybol takımı ligde 6.sıraya yükseldi. Kulüp Başkanı Celal BİCAN " Geçen hafta zorlu Düzce Spor maçından eli boş dönmüştük. Bu haftaki maçımızı kazanarak bir seri yakalamak istiyorduk. Maç boyu üstünlüğünü ortaya koyan takımımız  mücadeleyi 3-0 kazanmayı bildi. Ben teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca desteğini bizden esirgemeyen Belediye yetkililerimize  ve eşsiz taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.
Seydişehir Belediye Spor voleybol takımı evinde Alanya Belediye ile yaptığı mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Kapalı spor salonunda saat 14:00’da başlayan mücadelede voleybol takımı iyi bir performans sergileyerek net bir skorla galip gelmeyi başardı. TVF Voleybol Ligi 4. hafta maçında galip gelen Seydişehir Belediyespor Voleybol takımı ligde 6.sıraya yükseldi.

Kulüp Başkanı Celal BİCAN " Geçen hafta zorlu Düzce Spor maçından eli boş dönmüştük. Bu haftaki maçımızı kazanarak bir seri yakalamak istiyorduk. Maç boyu üstünlüğünü ortaya koyan takımımız  mücadeleyi 3-0 kazanmayı bildi. Ben teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca desteğini bizden esirgemeyen Belediye yetkililerimize  ve eşsiz taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.