Belirlenen yerler hariç mangal yakmaya yasak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 04:15, Güncelleme: 01.09.2020 - 04:15
 

Belirlenen yerler hariç mangal yakmaya yasak

İçişleri Bakanlığı (İller İdaresi Genel Müdürlüğü ) nın 07.08.2020 tarihli ve 12922 sayısı ile belirli bölgeler haricinde mangal yakımı yasaklandı.

İlgili genelge ile Orman yangınları ile mücadele kapsamında her ilçede mangal/semaver ve ateş yakılabilecek yerlerin tesbiti istenmiştir bu anlamda Kaymaklık makamında 18.08.2020 tarihinde yapılan toplantıda ilçemiz merkez veya merkez dışı mahallelerimizde sadece "Kuğlu Mesire Alanı" nda mangal-semaver ve ateş yakmak serbest olup bunun dışındaki yerlerde yasaklanmıştır. Uymayanlar hakkında adli idari işlem yapılacaktır. Aydın ERDOĞAN İlçe Kaymakamı
İçişleri Bakanlığı (İller İdaresi Genel Müdürlüğü ) nın 07.08.2020 tarihli ve 12922 sayısı ile belirli bölgeler haricinde mangal yakımı yasaklandı.

İlgili genelge ile Orman yangınları ile mücadele kapsamında her ilçede mangal/semaver ve ateş yakılabilecek yerlerin tesbiti istenmiştir bu anlamda Kaymaklık makamında 18.08.2020 tarihinde yapılan toplantıda ilçemiz merkez veya merkez dışı mahallelerimizde sadece "Kuğlu Mesire Alanı" nda mangal-semaver ve ateş yakmak serbest olup bunun dışındaki yerlerde yasaklanmıştır. Uymayanlar hakkında adli idari işlem yapılacaktır.

Aydın ERDOĞAN
İlçe Kaymakamı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.