Bıçak Bileyicileri, Pastaneler ve Berberlerde Bayram Bereketi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.06.2023 - 14:55, Güncelleme: 27.06.2023 - 14:55
 

Bıçak Bileyicileri, Pastaneler ve Berberlerde Bayram Bereketi…

Seydişehir esnafının yüzünün güldüğü kurban bayramı arifesinde, özellikle bıçak bileyicileri, pastaneler ve berberlerde uzun müşteri kuyrukları oluşuyor.

İlçemizde alışveriş yoğunluğu yaşanan yerlerden bir ise tarihi arasta çarşısıdır. Leblebiciler ve ayakkabıcıların bulunduğu çarşıda kunduracılarından da dükkanların önünde bıçak bilemesi ve bıçak tezgahları müşterilerine iş yetiştirmek için harıl harıl çalışıyorlar. Berberlerde tıraş olmak için, pastanelerde ise bayram tatlılarını almak için giden müşterileri ise işyerleri almadığı için dışarda beklemek zorunda kaldılar. Arasta çarşısında bulunan esnaf bıçak bileyicileri:” Bir haftadır başımızı kaşıyacak zaman bulamıyorduk. Bayram arifesinde ise işlerimiz tavana vurdu. Yoğunluktan dolayı gelen müşterilerimizi bekletiyoruz. Allah bin bereket versin. ”diyerek işlerinin iyi olduğunu belirttiler.  
Seydişehir esnafının yüzünün güldüğü kurban bayramı arifesinde, özellikle bıçak bileyicileri, pastaneler ve berberlerde uzun müşteri kuyrukları oluşuyor.

İlçemizde alışveriş yoğunluğu yaşanan yerlerden bir ise tarihi arasta çarşısıdır.

Leblebiciler ve ayakkabıcıların bulunduğu çarşıda kunduracılarından da dükkanların önünde bıçak bilemesi ve bıçak tezgahları müşterilerine iş yetiştirmek için harıl harıl çalışıyorlar.

Berberlerde tıraş olmak için, pastanelerde ise bayram tatlılarını almak için giden müşterileri ise işyerleri almadığı için dışarda beklemek zorunda kaldılar.

Arasta çarşısında bulunan esnaf bıçak bileyicileri:” Bir haftadır başımızı kaşıyacak zaman bulamıyorduk. Bayram arifesinde ise işlerimiz tavana vurdu. Yoğunluktan dolayı gelen müşterilerimizi bekletiyoruz. Allah bin bereket versin. ”diyerek işlerinin iyi olduğunu belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.