Bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.02.2024 - 12:25, Güncelleme: 26.02.2024 - 12:25
 

Bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

Seydişehir Antalya Çevre yolu Muradiye Yolu üzerinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

  Kavgada S. Ö (21) ve D.Y. (21) isimli şahıslar kavga ettikleri Y.U (19) ile A.F.A.(18) 'yı bıçakla yaraladı.   Kavgada bıçakla yaralanan Y.U. ve A.F.A Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Hayati tehlikesi bulunan karın, sırt ve kalçasından yaralan Y.U.buradaki ilk müdahalenin ardından Konya Selçuk Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. S.Ö Emniyet ekiplerince  göz altına alındı.
Seydişehir Antalya Çevre yolu Muradiye Yolu üzerinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

Kavgada S. Ö (21) ve D.Y. (21) isimli şahıslar kavga ettikleri Y.U (19) ile A.F.A.(18) 'yı bıçakla yaraladı.

 

Kavgada bıçakla yaralanan Y.U. ve A.F.A Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Hayati tehlikesi bulunan karın, sırt ve kalçasından yaralan Y.U.buradaki ilk müdahalenin ardından Konya Selçuk Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

S.Ö Emniyet ekiplerince  göz altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.