BİLGEHANE’DE YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR !

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.06.2022 - 13:32, Güncelleme: 03.06.2022 - 13:32
 

BİLGEHANE’DE YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR !

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğinde ilçemize kazandırılan, Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehanesinde ücretsiz ‘’ Yaz Etkinlikleri ’’ başlıyor.

Yıl içerisinde milli ve manevi değerler temasıyla; ders destek programları, atölye ve etkinliklerle öğrencilere kucak açan Bilgehane; bu yaza Kur’an-ı  Kerim, yüzme, okçuluk, kamp, futbol, at binme, deney atölyesi ve daha fazlasıyla giriş yapıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamada: "Bilgehane dolu dolu içerikleri  ve çeşitli etkinlikleriyle birlikte yaz tatilini keyifli geçirmek isteyen çocuklarımızı bekliyor .Çocuklarımızın güvenle eğleneceği, heyecanla öğreneceği yaz dönemi için kaydınızı oluşturmakta acele edin. 4. 5. 6. 7. 8. Sınıflara yönelik yaz etkinliklerinde; Kayıtlar;  4-12 Haziran 2022  Etkinlik başlangıcı;  27 Haziran 2022"                                                                                                       Kayıt için; https://bilgehane.konya.bel.tr     Bilgi için;  (0332) 205 39 01
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğinde ilçemize kazandırılan, Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehanesinde ücretsiz ‘’ Yaz Etkinlikleri ’’ başlıyor.

Yıl içerisinde milli ve manevi değerler temasıyla; ders destek programları, atölye ve etkinliklerle öğrencilere kucak açan Bilgehane; bu yaza Kur’an-ı  Kerim, yüzme, okçuluk, kamp, futbol, at binme, deney atölyesi ve daha fazlasıyla giriş yapıyor.

Yetkililerin yaptığı açıklamada: "Bilgehane dolu dolu içerikleri  ve çeşitli etkinlikleriyle birlikte yaz tatilini keyifli geçirmek isteyen çocuklarımızı bekliyor .Çocuklarımızın güvenle eğleneceği, heyecanla öğreneceği yaz dönemi için kaydınızı oluşturmakta acele edin.

4. 5. 6. 7. 8. Sınıflara yönelik yaz etkinliklerinde; Kayıtlar;  4-12 Haziran 2022  Etkinlik başlangıcı;  27 Haziran 2022"                                                                                                      

Kayıt için; https://bilgehane.konya.bel.tr     Bilgi için;  (0332) 205 39 01

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.