"BİR KONTEYNIRDA BİZDEN" KERMESİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.02.2023 - 22:15, Güncelleme: 15.02.2023 - 11:17
 

"BİR KONTEYNIRDA BİZDEN" KERMESİ

Seydişehirli Gönüllü Hanımlar, “Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere konteynır göndermek için "Bir Konteynırda Bizden" kermesi düzenledi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi, Seydişehir STK’ları ve Siyasi Partiler öncülüğünde başlatılan “Seydişehir Depremde Tek Yürek” kampanyası kapsamında deprem bölgesinde kurulacak olan “Seydişehir Mahallesi” için konteynır kampanyasına Seydişehirli Gönüllü Hanımlarda düzenledikleri gıda kermesiyle katkı sağlayacak. Alaçatı Köftecisinde bugün başlayan ve Perşembe gününe kadar devam edecek olan gıda kermesinde Seydişehirli Gönüllü Hanımlar, evden hazırladığı yiyecekleri satışa sunarak depremzedeler için nakdi yardım toplayacak. Toplanan bu yardımla konteynır kampanyasına destek olunacak. Gönüllü Hanımlar, düzenledikleri kermeslerinin içerisinde “Sarma, Börek, Kek, Bazlama, Poğaça, Şerbetli Tatlılar, Yaş Pasta, Kurabiye ve İçecekler” satılacağını ifade ederek,: "Burdan bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Az çok demeden ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Bugün açılışını yaptığımız ve Perşembe gününe kadar sürecek olan kermese tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz." dediler. Kermesin açılışına katılan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ise: “Seydişehir’de gönüllü kadınlarımız bir araya gelerek afetzedeler yararına kermes düzenledi. Amaçları ise konteyner kampanyamıza katılarak “bir konteyner de bizden” diyebilmek. Elleri, yürekleri dert görmesin. İlçemiz birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyor. Herkesten Allah razı olsun.” Dedi.
Seydişehirli Gönüllü Hanımlar, “Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere konteynır göndermek için "Bir Konteynırda Bizden" kermesi düzenledi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi, Seydişehir STK’ları ve Siyasi Partiler öncülüğünde başlatılan “ Seydişehir Depremde Tek Yürek” kampanyası kapsamında deprem bölgesinde kurulacak olan “ Seydişehir Mahallesi” için konteynır kampanyasına Seydişehirli Gönüllü Hanımlarda düzenledikleri gıda kermesiyle katkı sağlayacak.

Alaçatı Köftecisinde bugün başlayan ve Perşembe gününe kadar devam edecek olan gıda kermesinde Seydişehirli Gönüllü Hanımlar, evden hazırladığı yiyecekleri satışa sunarak depremzedeler için nakdi yardım toplayacak. Toplanan bu yardımla konteynır kampanyasına destek olunacak.

Gönüllü Hanımlar, düzenledikleri kermeslerinin içerisinde “Sarma, Börek, Kek, Bazlama, Poğaça, Şerbetli Tatlılar, Yaş Pasta, Kurabiye ve İçecekler” satılacağını ifade ederek,: "Burdan bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Az çok demeden ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Bugün açılışını yaptığımız ve Perşembe gününe kadar sürecek olan kermese tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz." dediler.

Kermesin açılışına katılan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ise: “Seydişehir’de gönüllü kadınlarımız bir araya gelerek afetzedeler yararına kermes düzenledi. Amaçları ise konteyner kampanyamıza katılarak “bir konteyner de bizden” diyebilmek. Elleri, yürekleri dert görmesin. İlçemiz birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyor. Herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.