Bir Yuvada Bizden Yeşilçam Müzikali İzleyicilerle Buluştu (videolu)

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.03.2023 - 22:47, Güncelleme: 22.03.2023 - 09:28
 

Bir Yuvada Bizden Yeşilçam Müzikali İzleyicilerle Buluştu (videolu)

Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi'nin depremzedeler yararına düzenlediği “Bir Yuva da Bizden” Yeşilçam Müzikali depremzede aileler ,down sendromlu özel çocuklar ve seyircilerle buluştu.

Okulun Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk önderliğinde depremzedeler yararına iki ayrı seans olarak düzenlenen müzikal izleyicilerden tam not aldı. Fen Lisesinin salonunda gerçekleşen müzikalin saat:14:00'teki ilk seansına; İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra depremzede aileler katıldı. Saat 20:00'de gerçekleşen ikinci seansa ise 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olması hasebiyle down sendromlu özel çocuklar, veliler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Adıgüzel Teke: “Biz birbirine gönülden bağlı bir milletiz. Bu bağ olduğu müddetçe tüm felaketlerin yaralarını beraber sararak üstesinden geleceğiz. Bu etkinliğe gelerek hayıra vesile olan tüm izleyicilerimize teşekkür ediyorum" dedi.  
Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi'nin depremzedeler yararına düzenlediği “Bir Yuva da Bizden” Yeşilçam Müzikali depremzede aileler ,down sendromlu özel çocuklar ve seyircilerle buluştu.

Okulun Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk önderliğinde depremzedeler yararına iki ayrı seans olarak düzenlenen müzikal izleyicilerden tam not aldı.

Fen Lisesinin salonunda gerçekleşen müzikalin saat:14:00'teki ilk seansına; İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra depremzede aileler katıldı.

Saat 20:00'de gerçekleşen ikinci seansa ise 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olması hasebiyle down sendromlu özel çocuklar, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Adıgüzel Teke: “Biz birbirine gönülden bağlı bir milletiz. Bu bağ olduğu müddetçe tüm felaketlerin yaralarını beraber sararak üstesinden geleceğiz. Bu etkinliğe gelerek hayıra vesile olan tüm izleyicilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.