BİRLİK VE DAYANIŞMA ÇAYINDA SEYDİŞEHİRLİ HANIMLAR BİR ARAYA GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2015 - 05:21, Güncelleme: 30.11.2015 - 05:21
 

BİRLİK VE DAYANIŞMA ÇAYINDA SEYDİŞEHİRLİ HANIMLAR BİR ARAYA GELDİ

Seydişehir halkı ve çevre köyleri ile birlikte çaresiz ve yardıma muhtaç insanlara destek olmaya çalışan Gönüllü Hanımlar Derneği üyeleri belediye düğün salonunda çay partisi düzenledi.

Her üyesi gönüllü hanımlardan oluşan ve kuruldukları yıldan itibaren hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan gönüllülük esasıyla çalışan dernek, adına yakışır faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Yardım faaliyetlerinde veren el ile alan eli buluşturana ve köprü vazifesi üstlenen dernek üyeleri günlük çalışmalarına deşifre etmeden, basına yansıtmadan gizlilik esasıyla yapmayı kendisine ilke edinmiş. Son yıllarda faaliyetlerine üniversite eğitim öğretim gören öğrencilere burs verebilmek için yoğunlaşan dernek ihtiyaç fazlası gıda, ev eşyası ve giyecek gibi malzemeleri dernek bünyesinde toplayarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Her faaliyetleri bir amaç için yaptıklarını ifade eden Seydişehir Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Emine Arslan ; ’’Her yıl düzenlediğimiz birlik ve dayanışma çayımızı üniversite okuyan öğrencilerimize burs verebilmek için yapıyoruz. Yaptığımız bu güzel faaliyetimizde her zaman olduğu gibi gönüllülerin hazırladığı pasta, börek ve hediyelerimizi çekilişlerle dağıtıyoruz. Elde ettiğimiz gelirin tamamını 8 ay boyunca üniversite öğretim gören öğrencilerimize burs olarak veriyoruz. Bizlere her zaman yardımlarını esirgemeyen, emeği geçen tüm gönlü güzel insanlara, dernek yönetimim adına teşekkür ediyorum.’’dedi.
Seydişehir halkı ve çevre köyleri ile birlikte çaresiz ve yardıma muhtaç insanlara destek olmaya çalışan Gönüllü Hanımlar Derneği üyeleri belediye düğün salonunda çay partisi düzenledi.

Her üyesi gönüllü hanımlardan oluşan ve kuruldukları yıldan itibaren hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan gönüllülük esasıyla çalışan dernek, adına yakışır faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Yardım faaliyetlerinde veren el ile alan eli buluşturana ve köprü vazifesi üstlenen dernek üyeleri günlük çalışmalarına deşifre etmeden, basına yansıtmadan gizlilik esasıyla yapmayı kendisine ilke edinmiş. Son yıllarda faaliyetlerine üniversite eğitim öğretim gören öğrencilere burs verebilmek için yoğunlaşan dernek ihtiyaç fazlası gıda, ev eşyası ve giyecek gibi malzemeleri dernek bünyesinde toplayarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Her faaliyetleri bir amaç için yaptıklarını ifade eden Seydişehir Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Emine Arslan ; ’’Her yıl düzenlediğimiz birlik ve dayanışma çayımızı üniversite okuyan öğrencilerimize burs verebilmek için yapıyoruz. Yaptığımız bu güzel faaliyetimizde her zaman olduğu gibi gönüllülerin hazırladığı pasta, börek ve hediyelerimizi çekilişlerle dağıtıyoruz. Elde ettiğimiz gelirin tamamını 8 ay boyunca üniversite öğretim gören öğrencilerimize burs olarak veriyoruz. Bizlere her zaman yardımlarını esirgemeyen, emeği geçen tüm gönlü güzel insanlara, dernek yönetimim adına teşekkür ediyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.