BİSİKLET ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2015 - 01:45, Güncelleme: 30.05.2015 - 01:45
 

BİSİKLET ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen bisiklet şenliği her yaştan vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Katılanlara belediye tarafından hediyelerinde verildiği bisiklet şenliğine belediye başkanı Mehmet Tutal’da katıldı. Belediye önünde başlayan bisiklet turu kuğulu park mesire alanına kadar devam etti. Kuğulu parkta şenliğe katılanlara poğaça ve çay ikram edildi. Şenlikle ilgili açıklamada bulunan belediye başkanı Tutal; “Bu organizasyonun Seydişehir’de ilk kez gerçekleştiğini belirtti. Başkan Tutal konuşmasında ; “Çocukluğumuzdan bu yana bisiklete binmeyi özendirecek bir etkinlik yapılmamıştı. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu etkinliği yapmamızdaki amacın teknolojinin ilerlemesi ile çocuklarımızın ve gençlerimizin kafe ve bilgisayarlı ortamlarda çok fazla vakit geçiriyorlar. Bu kapalı ortamdan kurtarıp gençlerimize doğayı ve sporu sevdirmek için bu etkinliği düzenledik. Beklediğimizden de fazla katılım oldu.”dedi. Başkan Tutal, Seydişehir’de bisiklet sürebilecek alanların genişletileceğini de belirtti. Bisikletleri ile etkinliğe katılan Seydişehirliler aynı güzergâhtan beraber ilçe merkezine dönerek ana caddelerde geçerek geziyi tamamladılar. Bisiklet şenliğine katılanlardan kurayla belirlenen 10 kişiye belediye tarafından bisiklet hediye edildi.   
Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen bisiklet şenliği her yaştan vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Katılanlara belediye tarafından hediyelerinde verildiği bisiklet şenliğine belediye başkanı Mehmet Tutal’da katıldı.

Belediye önünde başlayan bisiklet turu kuğulu park mesire alanına kadar devam etti.

Kuğulu parkta şenliğe katılanlara poğaça ve çay ikram edildi. Şenlikle ilgili açıklamada bulunan belediye başkanı Tutal; “Bu organizasyonun Seydişehir’de ilk kez gerçekleştiğini belirtti.

Başkan Tutal konuşmasında ; “Çocukluğumuzdan bu yana bisiklete binmeyi özendirecek bir etkinlik yapılmamıştı. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu etkinliği yapmamızdaki amacın teknolojinin ilerlemesi ile çocuklarımızın ve gençlerimizin kafe ve bilgisayarlı ortamlarda çok fazla vakit geçiriyorlar. Bu kapalı ortamdan kurtarıp gençlerimize doğayı ve sporu sevdirmek için bu etkinliği düzenledik. Beklediğimizden de fazla katılım oldu.”dedi.

Başkan Tutal, Seydişehir’de bisiklet sürebilecek alanların genişletileceğini de belirtti.

Bisikletleri ile etkinliğe katılan Seydişehirliler aynı güzergâhtan beraber ilçe merkezine dönerek ana caddelerde geçerek geziyi tamamladılar.

Bisiklet şenliğine katılanlardan kurayla belirlenen 10 kişiye belediye tarafından bisiklet hediye edildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.