Bisiklet tutkusunun böylesi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.02.2023 - 14:23, Güncelleme: 01.02.2023 - 14:52
 

Bisiklet tutkusunun böylesi…

Seydişehir’de SEBİDOS’a üye üç doğa bisikletçisi 400 Km yol giderek Kayseri’ye ikinci el bisiklet almak için gittiler.

Bisiklet tutkusu yüzünden onca yolu kat eden bisikletçiler: “Bu bizim tutkumuz. İnternetten gördük ki bizler için özel bir bisiklet. Bu bisikleti kaçırmamak için yüzlerce kilometreyi kat ederek bu bisikleti aldık” dediler. Bisikleti almak için Kayseri’ye giden SEBİDOS üyesi Bekir Bozçiçek ve ona eşlik eden diğer bisiklet tutkunlarından Osman Çetiner, Ömer Aydoğdu ve Tarık Özyiğit doğa şartlarına uygun Scott scale 960 marka havalı maşalı özelliklere sahip bisiklete 20 bin TL üstü para vererek satın aldılar. Seydişehir’in doğasının bisiklet sporuna uygun olduğunu belirten bisiklet severler akşamları, hafta sonları çok önemli bir işimiz olmadığında bisikletlere binerek hem spor yapıyoruz hem de doğa ile baş başa bir gün geçiriyoruz dediler. Türkiye’de ilk bisiklet yolunun Seydişehir’de yapılmış olması, İlçemizde yaşayanlarında bisiklet tutkusunun olmasına neden olduğunu belirten Bisiklet tutkunları: “Son yıllardaki etkinlikler İlçede bisiklet sayısını artırdı. Geç kalınmasına rağmen son dönemlerde Şehirde bazı bisiklet yollarının yapılmasıyla Seydişehir bir bisiklet şehri olma yolunda hızla ilerliyor” dediler.
Seydişehir’de SEBİDOS’a üye üç doğa bisikletçisi 400 Km yol giderek Kayseri’ye ikinci el bisiklet almak için gittiler.

Bisiklet tutkusu yüzünden onca yolu kat eden bisikletçiler: “Bu bizim tutkumuz. İnternetten gördük ki bizler için özel bir bisiklet. Bu bisikleti kaçırmamak için yüzlerce kilometreyi kat ederek bu bisikleti aldık” dediler.

Bisikleti almak için Kayseri’ye giden SEBİDOS üyesi Bekir Bozçiçek ve ona eşlik eden diğer bisiklet tutkunlarından Osman Çetiner, Ömer Aydoğdu ve Tarık Özyiğit doğa şartlarına uygun Scott scale 960 marka havalı maşalı özelliklere sahip bisiklete 20 bin TL üstü para vererek satın aldılar.

Seydişehir’in doğasının bisiklet sporuna uygun olduğunu belirten bisiklet severler akşamları, hafta sonları çok önemli bir işimiz olmadığında bisikletlere binerek hem spor yapıyoruz hem de doğa ile baş başa bir gün geçiriyoruz dediler.

Türkiye’de ilk bisiklet yolunun Seydişehir’de yapılmış olması, İlçemizde yaşayanlarında bisiklet tutkusunun olmasına neden olduğunu belirten Bisiklet tutkunları: “Son yıllardaki etkinlikler İlçede bisiklet sayısını artırdı. Geç kalınmasına rağmen son dönemlerde Şehirde bazı bisiklet yollarının yapılmasıyla Seydişehir bir bisiklet şehri olma yolunda hızla ilerliyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.