Boyalı yaylasındaki cinayet aydınlatıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2019 - 06:52, Güncelleme: 16.08.2019 - 06:52
 

Boyalı yaylasındaki cinayet aydınlatıldı

Boyalı yaylasında 4 Temmuz da oğlu tarafından öldürülen Hacı Canbaz’ın cesedine ulaşıldı.

Mersin’den yaz aylarında küçük baş hayvan otlatmak için Seydişehir Boyalı yaylasına  gelen  sarı keçililer Yörüklerinden Hacı Canbaz(55) oğlu Y.Canbaz  tarafından av tüfeği ile öldürdüğü ortaya  çıktı.  Olay’ın 4Temmuz meydana  geldiği daha  sonra 13 Ağustos’ta apa  barajında Y.Canbaz’a ait  bir aracın takla atmış bir  vaziyette bulunmasından sonra harekete geçen  jandarma ekipleri 3 gün boyunca  barajda arama  neticesinde sonuç alamayınca  kamera  kayıtları incelemesi ve amansız  takipten sonra ailenin  6 oğlundan en  küçüğü olan Yusuf Canbaz üzerinde yoğunlaştı. Oğul Y.Canbaz’ın Jandarma’ya verdiği ifade sonucu av tüfeği ile babası Hacı Canbaz’ı öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Cinayet  zanlısı  Y .Canbaz’ın  Boyalı yaylasındaki cesedi  gömdüğü yeri göstermesinden sonra olay açıklığa  kavuştu.Hacı  Canbaz’ın cesedi Seydişehir  Devlet  Hastanesi  morguna  kaldırıldı.Zanlı Yusuf Canbaz Jandarma  tarafından  göz altına  alındı. Cinayet  zanlısı Y. Canbaz(19) Jandarmaya  verdiği  ilk  ifadede babam devamlı  bizi  öldüreceğini söylerdi.Olay günü sürüden ayrılan  bir  keçiyi gören  babam bu keçi nerde diye  bana  hakaret etti.Bende Av tüfeği  ile babama  ateş  ettim.’’diye ifade verdiği ve  daha sonra  cesedi yaylanın  bir  kenarına  gömdüğünü kendilerine  ait  araçla apa  barajında  kaza  süsü vermek  istediğini söylediği öğrenildi. Olay  ile ilgili soruşturma  devam ediyor.
Boyalı yaylasında 4 Temmuz da oğlu tarafından öldürülen Hacı Canbaz’ın cesedine ulaşıldı.

Mersin’den yaz aylarında küçük baş hayvan otlatmak için Seydişehir Boyalı yaylasına  gelen  sarı keçililer Yörüklerinden Hacı Canbaz(55) oğlu Y.Canbaz  tarafından av tüfeği ile öldürdüğü ortaya  çıktı.

 Olay’ın 4Temmuz meydana  geldiği daha  sonra 13 Ağustos’ta apa  barajında Y.Canbaz’a ait  bir aracın takla atmış bir  vaziyette bulunmasından sonra harekete geçen  jandarma ekipleri 3 gün boyunca  barajda arama  neticesinde sonuç alamayınca  kamera  kayıtları incelemesi ve amansız  takipten sonra ailenin  6 oğlundan en  küçüğü olan Yusuf Canbaz üzerinde yoğunlaştı.

Oğul Y.Canbaz’ın Jandarma’ya verdiği ifade sonucu av tüfeği ile babası Hacı Canbaz’ı öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Cinayet  zanlısı  Y .Canbaz’ın  Boyalı yaylasındaki cesedi  gömdüğü yeri göstermesinden sonra olay açıklığa  kavuştu.Hacı  Canbaz’ın cesedi Seydişehir  Devlet  Hastanesi  morguna  kaldırıldı.Zanlı Yusuf Canbaz Jandarma  tarafından  göz altına  alındı.

Cinayet  zanlısı Y. Canbaz(19) Jandarmaya  verdiği  ilk  ifadede babam devamlı  bizi  öldüreceğini söylerdi.Olay günü sürüden ayrılan  bir  keçiyi gören  babam bu keçi nerde diye  bana  hakaret etti.Bende Av tüfeği  ile babama  ateş  ettim.’’diye ifade verdiği ve  daha sonra  cesedi yaylanın  bir  kenarına  gömdüğünü kendilerine  ait  araçla apa  barajında  kaza  süsü vermek  istediğini söylediği öğrenildi.

Olay  ile ilgili soruşturma  devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.