Bozkır yolu kavşağında trafik kazası 2 yaralı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 03:51, Güncelleme: 12.01.2021 - 03:51
 

Bozkır yolu kavşağında trafik kazası 2 yaralı

Bozkır yolu kavşağında trafik kazası 2 yaralı

   16:30 sıralarında Dumlupınar Tesisleri önünde Bozkır kavşaginda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Bozkır yolundan Seydişehir istikametine gelmekte olan 42 AOS 107 plakalı Fatih A (20) nin kullandığı araç ile Konya yolu istikametinden gelmekte olan 42K1956 plakalıŞevki A(54) nın kullandığı aracin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralanirken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Bozkır yolu kavşağında trafik kazası 2 yaralı

 

 16:30 sıralarında Dumlupınar Tesisleri önünde Bozkır kavşaginda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bozkır yolundan Seydişehir istikametine gelmekte olan 42 AOS 107 plakalı Fatih A (20) nin kullandığı araç ile Konya yolu istikametinden gelmekte olan 42K1956 plakalıŞevki A(54) nın kullandığı aracin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralanirken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.