Bu yıl Kredi Yurtlar Kurumu dışarıda öğrenci bırakmadı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.09.2022 - 14:02, Güncelleme: 20.09.2022 - 14:02
 

Bu yıl Kredi Yurtlar Kurumu dışarıda öğrenci bırakmadı

Kredi Yurtlar Kurumuna başvuru yapan 400 öğrenci yerleştirildiği şuanda 938 kapasiteli yurtta 900 öğrencinin kaldığı öğrenildi.

KYK’nda başvurusu kabul edilen öğrenciler ve beraberinde gelen velileri ile birebir ilgilenen KYK yetkilileri kendilerine çeşitli ikramlarda bulundu. Konuyla ilgili bilgi veren KYK Müdürü Ferhat Tükel: “Bu yıl başvuran tüm kız ve erkek öğrencileri yurdumuza yerleştirdik, dışarıda öğrenci bırakmadık. Onlar bizim misafirlerimiz. Yurdumuza ilk adımlarını atıkları zaman kalacak öğrencilerimize ve beraberindeki velilerimize özel ihtimam gösteriyoruz.” dedi. Tükel, tüm öğrencilere yeni öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.  
Kredi Yurtlar Kurumuna başvuru yapan 400 öğrenci yerleştirildiği şuanda 938 kapasiteli yurtta 900 öğrencinin kaldığı öğrenildi.

KYK’nda başvurusu kabul edilen öğrenciler ve beraberinde gelen velileri ile birebir ilgilenen KYK yetkilileri kendilerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Konuyla ilgili bilgi veren KYK Müdürü Ferhat Tükel: “Bu yıl başvuran tüm kız ve erkek öğrencileri yurdumuza yerleştirdik, dışarıda öğrenci bırakmadık. Onlar bizim misafirlerimiz. Yurdumuza ilk adımlarını atıkları zaman kalacak öğrencilerimize ve beraberindeki velilerimize özel ihtimam gösteriyoruz.” dedi.

Tükel, tüm öğrencilere yeni öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.