?BUNLARA OY VERİRSENİZ MEVLANA?NIN KEMİKLERİ SIZLAR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2014 - 09:13, Güncelleme: 24.03.2014 - 09:13
 

?BUNLARA OY VERİRSENİZ MEVLANA?NIN KEMİKLERİ SIZLAR?

CHP ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu miting Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin?in halka hitabıyla çarşı meydanında yapıldı.

CHP ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu miting Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in halka hitabıyla çarşı meydanında yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Tekin konuşmasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü yasakları delmekle suçladı ve bu hükümetin yolsuzluklar karşısında gereğini yapmadığını söyleyerek  Mevlana memleketinde bunlara oy verirseniz Mevlana’nın kemikleri sızlar dedi. Mitingdeki kalabalıktan memnun kalan Genel Başkan Yardımcısı Tekin sözlerine “Sizler belli ki karar vermişsiniz, böyle bir iş gününde, mesai gününde toplanmışsınız Muzaffer Özdemir’i Başkan yapacaksınız Muzaffer başkanın sonuna kadar arkasındayız.” Diyerek başladı. Ülkede sorun çok, 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar sorunlu hale getirildi. Diyen Gürsel Tekin “Seydişehir 30 Mart günü sandığa gidince ya pisliğe, yolsuzluğa bulaşmış bakan evlatlarını tercih edeceksiniz yada pırıl pırıl vatan evlatlarını tercih edeceksiniz..Hükümetin kabinesinin 3 te 1 i bu ülkeyi soymakla meşgul olmuşlar. Bunların kumpas, kaset gibi hiçbir yalanına inanmayın. MİT 8 ay önce Başbakanın önüne bir rapor koyuyor.Bu raporda yabacı iş adamı kabinenizde3ki birçok bakanın yolsuzlukla, rüşvetle teslim almış bun gereğini yapın deniliyor. Başbakan ise gereğini yapmadı, niye yapmadı? Bir söz var bütün ortaklıklar bozulur, suç ortaklıkları bozulamaz.  Kabinedeki çeteleşmiş bakanın başı başbakanın ta kendisiymiş.17 Aralıkta Mevlana’yı anma törenlerine  gelirken bu şebeke suçüstü oldu.Yapılan konuşmalarda ekleme varsa devletin resmi kurumu TİB’e başvur, bizlerde yapılan eklemelerin karşısında duralım, ama başvurmadılar.Mevlana memleketinde bunlara oy verirseniz Mevlana’nın kemikleri sızlar.” Dedi. Konuşmasında Bülent Arınç’a da yüklenen Tekin “ Bülent Arınç bir konuşmasında Kılıçtaroğlu’nu sevmiyorum demiş.Gerekçesi de Kılıçtaroğlu konuştuğu zaman ağzı dolu dolu konuşuyormuş.Bizim ağzımız dolu, sizin ise ayakkabı kutularınız dolu, evleriniz dolu” diyerek hükümeti yolsuzluk yapmakla eleştirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü de yasakları delmekle suçlayan ve yeminine sağdık kalmasını istedi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin:  “Kaçak elektrik ne kadar suç ise kaçak twitter kullanmakta o kadar suç. Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ,Bülent Arınç kaçak twitter kullanımı ile bu yasağı deliyor, suç işliyor.Siz bu görevi devraldığınız gün ettiğiniz yemine sağdık olacaksınız, cesur olacaksınız, arkanızda CHP var. Türkiye’ye sahip çıkmazsanız, bu millet ve CHP sonuna kadar sahip çıkacak. İçeride ve dışarıda oluşabilecek sorunların suç ortağı sizde olursunuz. Ya anayasanın siz verdiği yetkiyi kullanacaksınız yada görevi yapamıyorum diyerek görevden çekileceksiniz” şeklinde konuştu. CHP iktidara geldiği zaman çiftçinin, memurun, emeklinin, kazanacağını söyleyen Tekin taşeron işçilerine de kadro müjdesi vererek tüm çalışan işçilerin sendikalı hale getirileceğini ve İlo sözleşmesinde yer alan tüm haklardan yararlandırılacağını söyledi.
CHP ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu miting Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin?in halka hitabıyla çarşı meydanında yapıldı.

CHP ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu miting Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in halka hitabıyla çarşı meydanında yapıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Tekin konuşmasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü yasakları delmekle suçladı ve bu hükümetin yolsuzluklar karşısında gereğini yapmadığını söyleyerek  Mevlana memleketinde bunlara oy verirseniz Mevlana’nın kemikleri sızlar dedi.

Mitingdeki kalabalıktan memnun kalan Genel Başkan Yardımcısı Tekin sözlerine “Sizler belli ki karar vermişsiniz, böyle bir iş gününde, mesai gününde toplanmışsınız Muzaffer Özdemir’i Başkan yapacaksınız Muzaffer başkanın sonuna kadar arkasındayız.” Diyerek başladı.

Ülkede sorun çok, 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar sorunlu hale getirildi. Diyen Gürsel Tekin “Seydişehir 30 Mart günü sandığa gidince ya pisliğe, yolsuzluğa bulaşmış bakan evlatlarını tercih edeceksiniz yada pırıl pırıl vatan evlatlarını tercih edeceksiniz..Hükümetin kabinesinin 3 te 1 i bu ülkeyi soymakla meşgul olmuşlar. Bunların kumpas, kaset gibi hiçbir yalanına inanmayın. MİT 8 ay önce Başbakanın önüne bir rapor koyuyor.Bu raporda yabacı iş adamı kabinenizde3ki birçok bakanın yolsuzlukla, rüşvetle teslim almış bun gereğini yapın deniliyor. Başbakan ise gereğini yapmadı, niye yapmadı? Bir söz var bütün ortaklıklar bozulur, suç ortaklıkları bozulamaz.  Kabinedeki çeteleşmiş bakanın başı başbakanın ta kendisiymiş.17 Aralıkta Mevlana’yı anma törenlerine  gelirken bu şebeke suçüstü oldu.Yapılan konuşmalarda ekleme varsa devletin resmi kurumu TİB’e başvur, bizlerde yapılan eklemelerin karşısında duralım, ama başvurmadılar.Mevlana memleketinde bunlara oy verirseniz Mevlana’nın kemikleri sızlar.” Dedi.

Konuşmasında Bülent Arınç’a da yüklenen Tekin “ Bülent Arınç bir konuşmasında Kılıçtaroğlu’nu sevmiyorum demiş.Gerekçesi de Kılıçtaroğlu konuştuğu zaman ağzı dolu dolu konuşuyormuş.Bizim ağzımız dolu, sizin ise ayakkabı kutularınız dolu, evleriniz dolu” diyerek hükümeti yolsuzluk yapmakla eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü de yasakları delmekle suçlayan ve yeminine sağdık kalmasını istedi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin:

 “Kaçak elektrik ne kadar suç ise kaçak twitter kullanmakta o kadar suç. Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ,Bülent Arınç kaçak twitter kullanımı ile bu yasağı deliyor, suç işliyor.Siz bu görevi devraldığınız gün ettiğiniz yemine sağdık olacaksınız, cesur olacaksınız, arkanızda CHP var. Türkiye’ye sahip çıkmazsanız, bu millet ve CHP sonuna kadar sahip çıkacak. İçeride ve dışarıda oluşabilecek sorunların suç ortağı sizde olursunuz. Ya anayasanın siz verdiği yetkiyi kullanacaksınız yada görevi yapamıyorum diyerek görevden çekileceksiniz” şeklinde konuştu.

CHP iktidara geldiği zaman çiftçinin, memurun, emeklinin, kazanacağını söyleyen Tekin taşeron işçilerine de kadro müjdesi vererek tüm çalışan işçilerin sendikalı hale getirileceğini ve İlo sözleşmesinde yer alan tüm haklardan yararlandırılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.