CAMİ İMAMINDAN ÖRNEK UYGULAMA

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.12.2021 - 16:42, Güncelleme: 10.12.2021 - 16:47
 

CAMİ İMAMINDAN ÖRNEK UYGULAMA

Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Abidler Camiine cemaatin kullanması için maske ve çorap konuldu.

Cami imamı İdris Bilban’ın organize ettiği ve cami cemaatinin de katıldığı uygulamayla camiye tedariksiz gelen vatandaşların mağdur olmaması ve diğer cemaatin sağlığını korumak amacıyla başlatılan uygulama vatandaşlar tarafından örnek bir davranış olarak görüldü. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Pınarbaşı Mahallesi Gökhüyük Evleri Abidler Camiinin imamı İdris Bilban: “Özellikle yazın cemaatimizin büyük bir bölümü Manavgatlıdır. Onların dışarıdan gelen misafirleri ve tedariksiz camiye gelen cemaatimize yardımcı olmak, devamlı cemaatimizin de sağlığını riske atmamak için bu uygulamayı başlattık. Sağ olsun cemaatimiz bu uygulamaya destek veriyor. Yetmediği yerde de şahsım olarak bende destek veriyorum.” dedi. İmam İdris Bilban, uygulamadan tüm cemaatin memnun kaldığını da sözlerine ekledi.
Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Abidler Camiine cemaatin kullanması için maske ve çorap konuldu.

Cami imamı İdris Bilban’ın organize ettiği ve cami cemaatinin de katıldığı uygulamayla camiye tedariksiz gelen vatandaşların mağdur olmaması ve diğer cemaatin sağlığını korumak amacıyla başlatılan uygulama vatandaşlar tarafından örnek bir davranış olarak görüldü.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Pınarbaşı Mahallesi Gökhüyük Evleri Abidler Camiinin imamı İdris Bilban: “Özellikle yazın cemaatimizin büyük bir bölümü Manavgatlıdır. Onların dışarıdan gelen misafirleri ve tedariksiz camiye gelen cemaatimize yardımcı olmak, devamlı cemaatimizin de sağlığını riske atmamak için bu uygulamayı başlattık. Sağ olsun cemaatimiz bu uygulamaya destek veriyor. Yetmediği yerde de şahsım olarak bende destek veriyorum.” dedi.

İmam İdris Bilban, uygulamadan tüm cemaatin memnun kaldığını da sözlerine ekledi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.