ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2017 - 01:58, Güncelleme: 20.03.2017 - 01:58
 

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Kaymakamlık tarafından İmam Hatip Ortaokulunun hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Çanakkale Zaferinin 102.yıldönümünü andığımız bugünde İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan programa Kaymakam Aydın Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Fırat Ekinci, ilçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, STK örgüt temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kuran-ı Kerim ve hatim duasıyla devam etti. İmam Hatip Ortaokul müdürü Ramazan Harmancı’nın açılış konuşmasından sonra şehit Muhsin Kiremitçi’nin babası Hüseyin Kiremitçi, İslam dinine göre şehitliğin anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Askerlik şube Astsubay’ı Murat Tuna ise Çanakkale zaferinin askeri yönünü anlattı. Okul öğretmenlerinden Fatih Hatipoğlu ise günün anlam ve önemini içeren konuşmasında, Çanakkale zaferinin ve tarih şuurunun önemine değinerek; “kıyamete kadar bu kahramanlık abidesi olan Çanakkale zaferimiz ile övünmeye devam edeceğiz. Çünkü geçmişe sahip çıkmak çok önemlidir” dedi. Program Oratoryo, tiyatro gösterileri ve Çanakkale şiirlerinden oluşan müzik şöleni ile sona erdi.
Kaymakamlık tarafından İmam Hatip Ortaokulunun hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Çanakkale Zaferinin 102.yıldönümünü andığımız bugünde İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan programa Kaymakam Aydın Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Fırat Ekinci, ilçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, STK örgüt temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kuran-ı Kerim ve hatim duasıyla devam etti.

İmam Hatip Ortaokul müdürü Ramazan Harmancı’nın açılış konuşmasından sonra şehit Muhsin Kiremitçi’nin babası Hüseyin Kiremitçi, İslam dinine göre şehitliğin anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Askerlik şube Astsubay’ı Murat Tuna ise Çanakkale zaferinin askeri yönünü anlattı.

Okul öğretmenlerinden Fatih Hatipoğlu ise günün anlam ve önemini içeren konuşmasında, Çanakkale zaferinin ve tarih şuurunun önemine değinerek; “kıyamete kadar bu kahramanlık abidesi olan Çanakkale zaferimiz ile övünmeye devam edeceğiz. Çünkü geçmişe sahip çıkmak çok önemlidir” dedi.

Program Oratoryo, tiyatro gösterileri ve Çanakkale şiirlerinden oluşan müzik şöleni ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.