CHP Gençlik Kolları Basın Açıklaması Yaptı

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.02.2022 - 22:31, Güncelleme: 11.02.2022 - 22:32
 

CHP Gençlik Kolları Basın Açıklaması Yaptı

CHP Seydişehir Gençlik Kolları son günlerde gelen elektrik zamlarına tepki için basın açıklaması yaptı.

Hükümet meydanı önünde CHP Seydişehir Gençlik Kollarının düzenlediği saat 20:00 deki  basın açıklamasında bildiriyi CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak okudu. Okunan basın bildirisinde: “Burada toplanma gayemiz, CHP Seydişehir Gençlik Kolları olarak elektrik fiyatları başta olmak üzere, enerji fiyatlarına yapılan insafsız zamlara dur diyebilmektir. Bu soğuk kış gününde bu saatte biz gençleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Sevgili halkım. Biz gençler son zamanlardaki zamlardan ve hayat pahalılığından yakınan ailelerimiz ve büyüklerimizin feryadına seyirci kalamazdık. Çünkü, onların çektiği acıyı bizlerde yüreğimizde hissediyoruz. Adeta arkadaşlarımızla oturup bir çay simit yiyemez olduk. Dolayısıyla burada toplanarak AKP zulmüne karşı sesiniz olup haykırmak istedik. Artık vatandaşlarımız daha kaliteli yaşam değil, hayatta kalma mücadelesi veriyor.” Dedi. Toplantıya katılan vatandaşlar okunan basın bildirisinden sonra sessizce ayrıldı.    
CHP Seydişehir Gençlik Kolları son günlerde gelen elektrik zamlarına tepki için basın açıklaması yaptı.

Hükümet meydanı önünde CHP Seydişehir Gençlik Kollarının düzenlediği saat 20:00 deki  basın açıklamasında bildiriyi CHP Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak okudu. Okunan basın bildirisinde:

“Burada toplanma gayemiz, CHP Seydişehir Gençlik Kolları olarak elektrik fiyatları başta olmak üzere, enerji fiyatlarına yapılan insafsız zamlara dur diyebilmektir.

Bu soğuk kış gününde bu saatte biz gençleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyoruz.

Sevgili halkım. Biz gençler son zamanlardaki zamlardan ve hayat pahalılığından yakınan ailelerimiz ve büyüklerimizin feryadına seyirci kalamazdık.

Çünkü, onların çektiği acıyı bizlerde yüreğimizde hissediyoruz. Adeta arkadaşlarımızla oturup bir çay simit yiyemez olduk.

Dolayısıyla burada toplanarak AKP zulmüne karşı sesiniz olup haykırmak istedik.

Artık vatandaşlarımız daha kaliteli yaşam değil, hayatta kalma mücadelesi veriyor.” Dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlar okunan basın bildirisinden sonra sessizce ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.