CHP Konya Milletvekili adayları basın mensuplarıyla buluştu

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.04.2023 - 13:24, Güncelleme: 19.04.2023 - 14:28
 

CHP Konya Milletvekili adayları basın mensuplarıyla buluştu

CHP Seçim bürosunu açmak için ilçemize gelen Konya milletvekili adaylarından birkaçı ilçemizdeki bir çay bahçesinde Seydişehir’de görev yapan basın mensuplarıyla tanışma çayında buluştular.

Yeşil Vadi Çay bahçesinde iftardan sonra Seydişehir’de görev yapan basın mensupları ve CHP birinci sıra adayı Barış Bektaş, ikinci sıra adayı Gelecek Partili Hasan Ekici ve dördüncü sıra adayı Ömer Ünal, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç tanışma ve çay bahçesinde bir araya geldi. Milletvekili adayları Seydişehir’in uzun yıllar sonra böyle milletvekili çıkarma şansı yakaladığını belirterek basın mensuplarından seçimlerde destek istediler. Tanışma faslından sonra birlikte çay içen milletvekili adayları ve basın mensupları ilçenin yarım kalan projeleri, acil yapılması gereken projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Önümüzdeki seçimle ilgili sohbet edildi. Buluşma birlikte çekilen hatıra fotoğrafından sonra sona erdi.  
CHP Seçim bürosunu açmak için ilçemize gelen Konya milletvekili adaylarından birkaçı ilçemizdeki bir çay bahçesinde Seydişehir’de görev yapan basın mensuplarıyla tanışma çayında buluştular.

Yeşil Vadi Çay bahçesinde iftardan sonra Seydişehir’de görev yapan basın mensupları ve CHP birinci sıra adayı Barış Bektaş, ikinci sıra adayı Gelecek Partili Hasan Ekici ve dördüncü sıra adayı Ömer Ünal, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç tanışma ve çay bahçesinde bir araya geldi.

Milletvekili adayları Seydişehir’in uzun yıllar sonra böyle milletvekili çıkarma şansı yakaladığını belirterek basın mensuplarından seçimlerde destek istediler.

Tanışma faslından sonra birlikte çay içen milletvekili adayları ve basın mensupları ilçenin yarım kalan projeleri, acil yapılması gereken projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Önümüzdeki seçimle ilgili sohbet edildi. Buluşma birlikte çekilen hatıra fotoğrafından sonra sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.