CHP’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2019 - 04:17, Güncelleme: 25.12.2019 - 04:17
 

CHP’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

21 Aralık 2019 (Cumartesi) günü Belediye düğün salonunda yapılan CHP Olağan Kongresi’nde Başkan ve Yönetim kurulu seçilmişti.

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Yönetim kurulu 24 Aralık 2019  Salı günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak resmi olarak göreve başlamıştı. Yönetim kurulu İlk toplantısını 25 Aralık 2019 (Çarşamba) günü saat 12:00 ’de parti binasında yaparak şu şekilde görev dağılımını yaptı. Buna göre; İlçe Başkanı: Orhan ÖZEL, İlçe Sekreteri: Abdullah DENİZ, İlçe Saymanı:  Mehmet PINAR, Eğitim Sekreteri ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı:  Harun CIRIK, Bilişim Sorumlusu ve gençlik yapılanmasından sorumlu: Osman KIZILTAŞ (Genç Yönetim Kurulu Üyemiz), Başkan Vekili: Ramazan SOYLUOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan Yardımcısı: Muhitdin ULUTAŞ, Başkan Yardımcısı: Ayşe TAŞ, Üye: Durmuş YAŞAR, Üye: Yılmaz YILDIRIMOĞLU , Üye: Kevser ERDEM, Üye: Şerife ÇOBANOĞLU, Üye: Aysel SAYGI, Üye: Emine ARIKOĞLU, Üye: Emine KORKMAZ Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Orhan Özel: “ Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak kongremizde;  üyelerimizden ve delegelerimizden aldığımız güvenle, daha da güçlenerek çıkmış bulunmaktayız. Bizde partililerimizin bu güvenine laik olabilmek için,  tüm halkımızı kucaklayıp partimizi iktidara taşımak istiyoruz.  Kongremizin demokrasi ve kardeşlik havasında geçmesinde katkısı olanlara, tüm katılımcılara, yönetim organlarına aday olan tüm arkadaşlara  parti organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diler sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi. Orhan Özel açıklamasının sonunda parti yönetimine ilk defa 18 yaşında bir genç ve 6 kadın üyenin seçildiğini, bununda onur verici bir durum olduğunu belirtti.
21 Aralık 2019 (Cumartesi) günü Belediye düğün salonunda yapılan CHP Olağan Kongresi’nde Başkan ve Yönetim kurulu seçilmişti.

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Yönetim kurulu 24 Aralık 2019  Salı günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak resmi olarak göreve başlamıştı.

Yönetim kurulu İlk toplantısını 25 Aralık 2019 (Çarşamba) günü saat 12:00 ’de parti binasında yaparak şu şekilde görev dağılımını yaptı. Buna göre;

İlçe Başkanı: Orhan ÖZEL, İlçe Sekreteri: Abdullah DENİZ, İlçe Saymanı:  Mehmet PINAR, Eğitim Sekreteri ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı:  Harun CIRIK, Bilişim Sorumlusu ve gençlik yapılanmasından sorumlu: Osman KIZILTAŞ (Genç Yönetim Kurulu Üyemiz), Başkan Vekili: Ramazan SOYLUOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan Yardımcısı: Muhitdin ULUTAŞ, Başkan Yardımcısı: Ayşe TAŞ, Üye: Durmuş YAŞAR, Üye: Yılmaz YILDIRIMOĞLU , Üye: Kevser ERDEM, Üye: Şerife ÇOBANOĞLU, Üye: Aysel SAYGI, Üye: Emine ARIKOĞLU, Üye: Emine KORKMAZ

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Orhan Özel:

“ Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak kongremizde;  üyelerimizden ve delegelerimizden aldığımız güvenle, daha da güçlenerek çıkmış bulunmaktayız. Bizde partililerimizin bu güvenine laik olabilmek için,  tüm halkımızı kucaklayıp partimizi iktidara taşımak istiyoruz.  Kongremizin demokrasi ve kardeşlik havasında geçmesinde katkısı olanlara, tüm katılımcılara, yönetim organlarına aday olan tüm arkadaşlara  parti organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diler sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.

Orhan Özel açıklamasının sonunda parti yönetimine ilk defa 18 yaşında bir genç ve 6 kadın üyenin seçildiğini, bununda onur verici bir durum olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.