CHP’DE KARAÖREN RÜZGARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2019 - 02:42, Güncelleme: 21.12.2019 - 02:42
 

CHP’DE KARAÖREN RÜZGARI

CHP Seydişehir İlçe Kongresi’nde iki adaydan sonra İl Başkanlığına adaylığını ilk kez burada açıklayan Bektaş’ın da Ortakaraörenli olması dikkat çekti.

İlçemizde gerçekleşen CHP Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığına aday olan Yunus Uysal ve Orhan Özel’in Ortakaraören doğumlu olmasından sonra, yine Ortakaraörenli olan İl Başkanı Barış Bektaş, önümüzdeki CHP Konya İl Kongresi’nde tekrar başkan adayı olduğunu açıkladı. Bektaş’ın tekrar İl Başkanı seçilmesi halinde, CHP’de Konya ilçeleri arasında Seydişehir’in en güçlü konumda olmasını sağlayacak.
CHP Seydişehir İlçe Kongresi’nde iki adaydan sonra İl Başkanlığına adaylığını ilk kez burada açıklayan Bektaş’ın da Ortakaraörenli olması dikkat çekti.

İlçemizde gerçekleşen CHP Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığına aday olan Yunus Uysal ve Orhan Özel’in Ortakaraören doğumlu olmasından sonra, yine Ortakaraörenli olan İl Başkanı Barış Bektaş, önümüzdeki CHP Konya İl Kongresi’nde tekrar başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bektaş’ın tekrar İl Başkanı seçilmesi halinde, CHP’de Konya ilçeleri arasında Seydişehir’in en güçlü konumda olmasını sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.