CHP’DEN GAZETEMİZE KUTLAMA ZİYARETİ

Politika 11.01.2024 - 17:12, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:12
 

CHP’DEN GAZETEMİZE KUTLAMA ZİYARETİ

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, CHP İl Başkan Yardımcısı Hulusi Ağmaz, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, Toroslar Gazetesi’ne ziyarette bulunarak 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle özgür basının, sizlerin gününü kutluyor, bugünün anlam ve önemine uygun bir şekilde, yayın hayatına devam ettiğiniz için minnettar olduğumuzu belirtiyoruz” dedi. Ayrıca Bektaş ziyareti esnasında “Her ne kadar Konya Milletvekili olsam da şu anda Seydişehir’de bulunmam hasebiyle ilçenin sorunları hakkında TBMM’de yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi sunmak isterim diyerek” şu açıklamalarda bulundu: “Tabi tüm Konya’ya ve tüm Türkiye’ye yönelik hizmet etmeye çalışan bir Milletvekiliyim ama Seydişehir’i ziyaret etmişken, bölgeye ilişkin yapmış olduğumuz çalışmaları da aktarmakta fayda var. Tarım ve hayvancılıkla ilgili genel manadaki çalışmalarımızı Seydişehir’i de kapsar mahiyette sürdürüyoruz. Bunun dışında Seydişehir-Antalya yolunun atıl hale getirilmesinin biraz olsun önüne geçebilmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Ulaştırma Bakanlığı ile bütçede yüz yüze  Alacabel Tüneli’nin ne zaman yapılacağını sorduk ve yine Alacabel ile ilgili soru önergesi verdik. Ayrıca burayı daha işler hale getirmek için Konya-Seydişehir-Antalya hızlı tren hattı ile ilgili de soru önergesi verdik. Bunun dışında ölümlü trafik kazalarının gerçekleştiği Seydişehir-Bozkır yolunun ıslah edilmesi ve bir an önce yeni yolun yapılması için girişimlerimizi sürdürdük. Suğla sulama ile ilgili ve bölgede doğalgaz gitmeyen bölgelerle ilgili de takiplerimiz sürüyor. En önemlisi de Seydişehir halkına ve sizlere kapımız her zaman açık. Bölge ile ilgili herhangi bir yapılacak bir şey olduğu zaman İlçe Başkanımız, Belediye Başkan adayımı ve biz emrinizdeyiz.” Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Toroslar Gazetesi’nin sahibi Ali Saylam ise Gazeteciler Günü’nü kutladıkları için CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ve beraberindekilere teşekkür ederek, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Sonkaya ve Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu’na 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başarılar diledi.
CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, CHP İl Başkan Yardımcısı Hulusi Ağmaz, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, Toroslar Gazetesi’ne ziyarette bulunarak 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle özgür basının, sizlerin gününü kutluyor, bugünün anlam ve önemine uygun bir şekilde, yayın hayatına devam ettiğiniz için minnettar olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Ayrıca Bektaş ziyareti esnasında “Her ne kadar Konya Milletvekili olsam da şu anda Seydişehir’de bulunmam hasebiyle ilçenin sorunları hakkında TBMM’de yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi sunmak isterim diyerek” şu açıklamalarda bulundu:

“Tabi tüm Konya’ya ve tüm Türkiye’ye yönelik hizmet etmeye çalışan bir Milletvekiliyim ama Seydişehir’i ziyaret etmişken, bölgeye ilişkin yapmış olduğumuz çalışmaları da aktarmakta fayda var. Tarım ve hayvancılıkla ilgili genel manadaki çalışmalarımızı Seydişehir’i de kapsar mahiyette sürdürüyoruz. Bunun dışında Seydişehir-Antalya yolunun atıl hale getirilmesinin biraz olsun önüne geçebilmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Ulaştırma Bakanlığı ile bütçede yüz yüze  Alacabel Tüneli’nin ne zaman yapılacağını sorduk ve yine Alacabel ile ilgili soru önergesi verdik. Ayrıca burayı daha işler hale getirmek için Konya-Seydişehir-Antalya hızlı tren hattı ile ilgili de soru önergesi verdik. Bunun dışında ölümlü trafik kazalarının gerçekleştiği Seydişehir-Bozkır yolunun ıslah edilmesi ve bir an önce yeni yolun yapılması için girişimlerimizi sürdürdük. Suğla sulama ile ilgili ve bölgede doğalgaz gitmeyen bölgelerle ilgili de takiplerimiz sürüyor. En önemlisi de Seydişehir halkına ve sizlere kapımız her zaman açık. Bölge ile ilgili herhangi bir yapılacak bir şey olduğu zaman İlçe Başkanımız, Belediye Başkan adayımı ve biz emrinizdeyiz.”

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Toroslar Gazetesi’nin sahibi Ali Saylam ise Gazeteciler Günü’nü kutladıkları için CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ve beraberindekilere teşekkür ederek, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Sonkaya ve Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu’na 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.