CHP’li kadınlardan şiddete karşı açıklama

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2020 - 02:21, Güncelleme: 25.11.2020 - 02:21
 

CHP’li kadınlardan şiddete karşı açıklama

CHP Kadın ve Gençlik Kolları , Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Hükümet konağı önünde yapılan basın açıklaması ve kadın şiddetine ilişkin dağıtım broşürleri etkinliğine CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ,Kadın Kolları Başkanı  Şerife Çobanoğlu , Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak,  parti üyeleri ve  CHP yönetim kurulu katıldı. Basın açıklamasında İstanbul sözleşmesine atıf da bulunarak kadın ve çocukları şiddetten korumak , çocuk istismarını engellemek , çocuk yaşta evliliklere müsaade etmemek için İstanbul sözleşmesinin uygulanması gerektiği belirtildi. Basın açıklamasında:” bizleri ölüme reva görenlere ,tecavüzde rıza arayanlara , gülüşlerimizi eve hapsetmek isteyenlere karşı mücadelenin süreceğine vurgu yapılarak bir kadın gibi güçlü , bir kadın gibi inançlı , bir kadın gibi cesur ve bir kadın gibi azimli şekilde her fırsatta haykıracağız” denildi.   Basın açıklaması  kadına şiddet karşı uyarı tanıtım broşürlerinin vatandaşların dağıtımıyla sona erdi.
CHP Kadın ve Gençlik Kolları , Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Hükümet konağı önünde yapılan basın açıklaması ve kadın şiddetine ilişkin dağıtım broşürleri etkinliğine CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ,Kadın Kolları Başkanı  Şerife Çobanoğlu , Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak,  parti üyeleri ve  CHP yönetim kurulu katıldı.

Basın açıklamasında İstanbul sözleşmesine atıf da bulunarak kadın ve çocukları şiddetten korumak , çocuk istismarını engellemek , çocuk yaşta evliliklere müsaade etmemek için İstanbul sözleşmesinin uygulanması gerektiği belirtildi.

Basın açıklamasında:” bizleri ölüme reva görenlere ,tecavüzde rıza arayanlara , gülüşlerimizi eve hapsetmek isteyenlere karşı mücadelenin süreceğine vurgu yapılarak bir kadın gibi güçlü , bir kadın gibi inançlı , bir kadın gibi cesur ve bir kadın gibi azimli şekilde her fırsatta haykıracağız” denildi.

 

Basın açıklaması  kadına şiddet karşı uyarı tanıtım broşürlerinin vatandaşların dağıtımıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.