Çiftçi Tarlasının Yakınındaki Kanalda Ölü Bulundu

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.03.2022 - 01:48, Güncelleme: 06.03.2022 - 01:48
 

Çiftçi Tarlasının Yakınındaki Kanalda Ölü Bulundu

Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde tarlasını kontrol etmek için giden çiftçi kanalda ölü halde bulundu

Konyanın Yalıhüyük İlçesinde karların ermesiyle çok sayıda tarlaya su baskını olurken  Osman Bıyık (71) sabah saatlerinde ada yanı mevkisin de  bulunan tarlasını kontrol etmek için evden çıktı. Akşam saatlerine kadar Osman Bıyık’tan haber alınamazken , ailesi janderma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri uzun uğraşlar sonucunda saat  23:00 sularında suğla göletine giden su kanalında Osman Bıyık’ın cansız bedenine ulaştı. Bıyık'ın cenazesi, otopsi yapılmak için Seydişehir Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.
Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde tarlasını kontrol etmek için giden çiftçi kanalda ölü halde bulundu

Konyanın Yalıhüyük İlçesinde karların ermesiyle çok sayıda tarlaya su baskını olurken  Osman Bıyık (71) sabah saatlerinde ada yanı mevkisin de  bulunan tarlasını kontrol etmek için evden çıktı.
Akşam saatlerine kadar Osman Bıyık’tan haber alınamazken , ailesi janderma ekiplerine haber verdi.
Jandarma ekipleri uzun uğraşlar sonucunda saat  23:00 sularında suğla göletine giden su kanalında Osman Bıyık’ın cansız bedenine ulaştı.
Bıyık'ın cenazesi, otopsi yapılmak için Seydişehir Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.