ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.04.2022 - 14:32, Güncelleme: 23.04.2022 - 14:32
 

ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlanan bayram töreni daha sonraAtatürk İlkokulu bahçesinde yapılan resmi kutlamayla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Seydişehir genelinde ise tüm okulların bahçesinde veli ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlanan bayram töreni daha sonra Atatürk İlkokulu bahçesinde yapılan resmi kutlamayla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Seydişehir genelinde ise tüm okulların bahçesinde veli ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Resmi bayram ve okullardaki kutlamalarda ront, sportif etkinlikler, folklor gösterileri ve müzikli çocuk gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 1 gün önce başlayan ve 130 öğrencinin katıldığı 'Milli Egemenlik Satranç Turnuvasında' öğrenciler dereceye girmek için kıyasıya yarıştılar.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlanan bayram töreni daha sonraAtatürk İlkokulu bahçesinde yapılan resmi kutlamayla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Seydişehir genelinde ise tüm okulların bahçesinde veli ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı

Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlanan bayram töreni daha sonra Atatürk İlkokulu bahçesinde yapılan resmi kutlamayla devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Seydişehir genelinde ise tüm okulların bahçesinde veli ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Resmi bayram ve okullardaki kutlamalarda ront, sportif etkinlikler, folklor gösterileri ve müzikli çocuk gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 1 gün önce başlayan ve 130 öğrencinin katıldığı 'Milli Egemenlik Satranç Turnuvasında' öğrenciler dereceye girmek için kıyasıya yarıştılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.