ÇÖPLERİN ATILMADIĞI EVDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKARILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2020 - 03:03, Güncelleme: 16.12.2020 - 03:03
 

ÇÖPLERİN ATILMADIĞI EVDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKARILDI

Seydişehir’e bağlı Ketenli Mahallesinde iki katlı evde yaşayan 66 yaşındaki Hasan Apil’in 20 yıldır bertaraf etmediği çöpler, Kaymakamlık talimatıyla boşaltıldı. Seydişehir Belediyesi ekiplerince temizlenen evden 4 kamyon çöp çıktı.

Ketenli Mahallesinde ikamet eden Apil’in evinde 20 yıldır biriktirdiği çöplerden dolayı yayılan kötü kokudan rahatsızlık duyan komşuları ve Ketenli Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Sarıgül durumu Kaymakamlık ve Belediye ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine Seydişehir Belediyesine bağlı Temizlik ekipleri çöp biriktirilen eve gitti. Tek katlı evin her yerinde çöp yığınlarıyla karşılaşan ekipler, çöpleri temizlemek istediği sırada ev sahibi kendilerine engel oldu. Temizlik görevlilerinin yardım istemesi üzerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sakinleştirip ikna ettikten sonra evin temizlenmesini sağladı. Ketenli Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Sarıgül; “Psikolojik sorunları olan Hasan amca tek başına yaşıyordu. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlar ile birlikte kendisini uyarmamıza rağmen çöp toplamaktan vazgeçmedi. Artık bu durum bizleri fazlasıyla üzdü. Bu nedenle evin temizlenmesi için Seydişehir Kaymakamlığımızdan ve Belediyemizden yardım istedik” ifadelerini kullandı. Evindeki çöplerin temizlik ekipler tarafında temizlendiği gören sinirlenen ve gözyaşlarına boğulan Hasan Apil’i mahalle muhtarı ve Jandarma ekipleri teselli etti.
Seydişehir’e bağlı Ketenli Mahallesinde iki katlı evde yaşayan 66 yaşındaki Hasan Apil’in 20 yıldır bertaraf etmediği çöpler, Kaymakamlık talimatıyla boşaltıldı. Seydişehir Belediyesi ekiplerince temizlenen evden 4 kamyon çöp çıktı.

Ketenli Mahallesinde ikamet eden Apil’in evinde 20 yıldır biriktirdiği çöplerden dolayı yayılan kötü kokudan rahatsızlık duyan komşuları ve Ketenli Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Sarıgül durumu Kaymakamlık ve Belediye ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine Seydişehir Belediyesine bağlı Temizlik ekipleri çöp biriktirilen eve gitti.

Tek katlı evin her yerinde çöp yığınlarıyla karşılaşan ekipler, çöpleri temizlemek istediği sırada ev sahibi kendilerine engel oldu.

Temizlik görevlilerinin yardım istemesi üzerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sakinleştirip ikna ettikten sonra evin temizlenmesini sağladı.

Ketenli Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Sarıgül; “Psikolojik sorunları olan Hasan amca tek başına yaşıyordu. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlar ile birlikte kendisini uyarmamıza rağmen çöp toplamaktan vazgeçmedi. Artık bu durum bizleri fazlasıyla üzdü. Bu nedenle evin temizlenmesi için Seydişehir Kaymakamlığımızdan ve Belediyemizden yardım istedik” ifadelerini kullandı.

Evindeki çöplerin temizlik ekipler tarafında temizlendiği gören sinirlenen ve gözyaşlarına boğulan Hasan Apil’i mahalle muhtarı ve Jandarma ekipleri teselli etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.