CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI (VİDEOLU)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2021 - 12:50, Güncelleme: 29.10.2021 - 12:50
 

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI (VİDEOLU)

Cumhuriyet’in 98.yılı kutlamaları resmi töreni Milli İrade Meydanında coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katıldığı tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın törene katılan öğrenci ve halkın bayramını kutlamasından sonra tören Kaymakamın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Törende okul öğrencileri günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okunmasının ardından folklor gösterisi yapıldı. Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal törende Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen okullar arası satranç turnuvasında başarı gösteren öğrencilere hediye verildi. Taraşçı Şht. Okan Altıparmak Ortaokulu bando takımı eşliğinde resmigeçit töreni ile kutlamalar sona erdi.        
Cumhuriyet’in 98.yılı kutlamaları resmi töreni Milli İrade Meydanında coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katıldığı tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın törene katılan öğrenci ve halkın bayramını kutlamasından sonra tören Kaymakamın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Törende okul öğrencileri günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okunmasının ardından folklor gösterisi yapıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal törende Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen okullar arası satranç turnuvasında başarı gösteren öğrencilere hediye verildi.

Taraşçı Şht. Okan Altıparmak Ortaokulu bando takımı eşliğinde resmigeçit töreni ile kutlamalar sona erdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.