DENETİMLİ SERBESTLİKTE ETİK DEĞERLER SEMİNERİ VE GAZEL DİNLETİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2014 - 01:52, Güncelleme: 25.11.2014 - 01:52
 

DENETİMLİ SERBESTLİKTE ETİK DEĞERLER SEMİNERİ VE GAZEL DİNLETİSİ

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliğince yürütülen rehberlik ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hazırlanan yıllık plan dahilindeki ''Etik Değerler'' konulu seminer düzenlendi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliğince yürütülen  rehberlik ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin  iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hazırlanan yıllık plan dahilindeki ''Etik Değerler'' konulu seminer düzenlendi.  Seminere denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlüler ve Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin, Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve 35 yükümlü katıldı.   Seydişehir Adliyesi Konferans salonunda 19 Kasım Çarşamba günü düzenlenen seminer Yükümlü M.Ü'nün gazel dinletisiyle başladı ve Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel'in etik değerler üzerinden İman esaslarından Allah'a İman, Peygamberlere İman, Ahiret İnancı ile iyilik ve kötülüğü seçme konusunda insanların sürekli imtihan edilmesi konularındaki anlatımıyla devam etti. Müftü Kemal Demirel, Yaratıcı'nın insanları en güzel şekilde yarattığını, kendi isteğimiz olmadan insan olarak yaratıldığımızı, ancak bu yaratılış hikmeti olarak Yaratıcı'nın bizden istediği şeyleri de yine kendisinin insanlardan seçtiği peygamberler vasıtasıyla insanlara bildirdiğini, peygamberlerin doğru-yanlış, iyi-kötü hakkında, özellikle de bu seçimler sonucunda cennet ya da cehenneme gidileceği hususunda insanları uyardığını, bizim ise doğruyu seçerek yaşamamız gerektiğini, belirtti.  Yükümlüler İlçe Müftüsü Kemal Demirel'e ve gazeli seslendiren yükümlüye teşekkürlerini sundular.  Seminer sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar'ın makam odasında  Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ile birlikte toplanarak, bu tür programların yükümlüler üzerindeki faydaları değerlendirilerek,  müftülükle yapılacak çalışmaların yürütülmesi planlanarak, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin'in İlçe Müftüsü Kemal Demirel'e teşekkürü ile sonlandırıldı.
Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliğince yürütülen rehberlik ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hazırlanan yıllık plan dahilindeki ''Etik Değerler'' konulu seminer düzenlendi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliğince yürütülen  rehberlik ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin  iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hazırlanan yıllık plan dahilindeki ''Etik Değerler'' konulu seminer düzenlendi.

 Seminere denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlüler ve Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin, Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve 35 yükümlü katıldı.

 

Seydişehir Adliyesi Konferans salonunda 19 Kasım Çarşamba günü düzenlenen seminer Yükümlü M.Ü'nün gazel dinletisiyle başladı ve Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel'in etik değerler üzerinden İman esaslarından Allah'a İman, Peygamberlere İman, Ahiret İnancı ile iyilik ve kötülüğü seçme konusunda insanların sürekli imtihan edilmesi konularındaki anlatımıyla devam etti. Müftü Kemal Demirel, Yaratıcı'nın insanları en güzel şekilde yarattığını, kendi isteğimiz olmadan insan olarak yaratıldığımızı, ancak bu yaratılış hikmeti olarak Yaratıcı'nın bizden istediği şeyleri de yine kendisinin insanlardan seçtiği peygamberler vasıtasıyla insanlara bildirdiğini, peygamberlerin doğru-yanlış, iyi-kötü hakkında, özellikle de bu seçimler sonucunda cennet ya da cehenneme gidileceği hususunda insanları uyardığını, bizim ise doğruyu seçerek yaşamamız gerektiğini, belirtti.

 Yükümlüler İlçe Müftüsü Kemal Demirel'e ve gazeli seslendiren yükümlüye teşekkürlerini sundular.

 Seminer sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar'ın makam odasında  Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ile birlikte toplanarak, bu tür programların yükümlüler üzerindeki faydaları değerlendirilerek,  müftülükle yapılacak çalışmaların yürütülmesi planlanarak, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin'in İlçe Müftüsü Kemal Demirel'e teşekkürü ile sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.