DEPREM BÖLGESİ İÇİN YARDIMDA YARIŞILDI(Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.02.2023 - 21:38, Güncelleme: 07.02.2023 - 22:10
 

DEPREM BÖLGESİ İÇİN YARDIMDA YARIŞILDI(Videolu)

Seydişehir’den bugün deprem bölgesine yüzlerce gönüllüyle beraber hazırlanan 16 araç yardım gönderildi.

Seydişehir Kaymakamlığı ve Belediyenin organizasyonuyla Belediye Düğün Salonunda ve Gençlik Merkezinde halkımız tarafından getirilen yardımların toplanması ve sevkinde belediye personelinin yanı sıra yüzlerce gönüllü katıldı. Gün boyu halkımız deprem bölgesine yardım yapmada aşırı bir yoğunluk yaşandı ve adeta birbirleriyle yarıştılar. Vatandaşlar tarafından giysi, gıda, temizlik malzemesi, battaniye gibi getirilen yardımlar gönüllüler tarafından paketlenerek araçlara yüklendi. Akşamüzeri toplanan yardımlar deprem bölgesine götürülmek üzere birçoğu tır olmak üzere 16 araçla gönderildi. Ayrıca yardım toplama merkezlerinde makbuz karşılığı nakdi yardımlarda kabul edildi.
Seydişehir’den bugün deprem bölgesine yüzlerce gönüllüyle beraber hazırlanan 16 araç yardım gönderildi.

Seydişehir Kaymakamlığı ve Belediyenin organizasyonuyla Belediye Düğün Salonunda ve Gençlik Merkezinde halkımız tarafından getirilen yardımların toplanması ve sevkinde belediye personelinin yanı sıra yüzlerce gönüllü katıldı.

Gün boyu halkımız deprem bölgesine yardım yapmada aşırı bir yoğunluk yaşandı ve adeta birbirleriyle yarıştılar.

Vatandaşlar tarafından giysi, gıda, temizlik malzemesi, battaniye gibi getirilen yardımlar gönüllüler tarafından paketlenerek araçlara yüklendi.

Akşamüzeri toplanan yardımlar deprem bölgesine götürülmek üzere birçoğu tır olmak üzere 16 araçla gönderildi.

Ayrıca yardım toplama merkezlerinde makbuz karşılığı nakdi yardımlarda kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.