DIŞARIDAN GELEN ÖĞRENCİLER ŞEHRİMİZE RENK KATIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2016 - 01:46, Güncelleme: 15.10.2016 - 01:46
 

DIŞARIDAN GELEN ÖĞRENCİLER ŞEHRİMİZE RENK KATIYOR

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik fakültesinde okuyan İstanbullu müzisyenin sokak müziği ilgi görüyor.

Makine Mühendisliğinde okuyan İshak Demirel, klarneti ile Atatürk caddesinde müzik yaparak aynı zamanda harçlığını da kazanıyor. Okul arkadaşlarının da destek verdiği müzisyen öğrenci Demirel’in yaptığı sokok müziği Atatürk caddesine ayrı bir renk katıyor. Amatör bir ruhla müzik yaptığını söyleyen İshak Demirel, Seydişehir’de sokak müziği yapmaktan önce korktuğunu ama olumlu tepkiler alınca rahatladığını belirterek, “ iki yıldır Seydişehir’de okuyorum. Zaten burada müzikte gelişmiş durumda. Biz gençler olarak bu güzel ilçenin sosyal yapısına yaptığımız bu müzikle katkı sağlamak istiyoruz.” diyerek ilçemizde okumaktan memnun olduğunu dile getirdi. Para kazanmak için müzik yapmadığını da vurgulayan öğrenci Demirel, “bu işi yaparak bizimde harçlığımız çıkıyor. Malum öğrenci hali…” dedi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik fakültesinde okuyan İstanbullu müzisyenin sokak müziği ilgi görüyor.

Makine Mühendisliğinde okuyan İshak Demirel, klarneti ile Atatürk caddesinde müzik yaparak aynı zamanda harçlığını da kazanıyor.

Okul arkadaşlarının da destek verdiği müzisyen öğrenci Demirel’in yaptığı sokok müziği Atatürk caddesine ayrı bir renk katıyor.

Amatör bir ruhla müzik yaptığını söyleyen İshak Demirel, Seydişehir’de sokak müziği yapmaktan önce korktuğunu ama olumlu tepkiler alınca rahatladığını belirterek, “ iki yıldır Seydişehir’de okuyorum. Zaten burada müzikte gelişmiş durumda. Biz gençler olarak bu güzel ilçenin sosyal yapısına yaptığımız bu müzikle katkı sağlamak istiyoruz.” diyerek ilçemizde okumaktan memnun olduğunu dile getirdi.

Para kazanmak için müzik yapmadığını da vurgulayan öğrenci Demirel, “bu işi yaparak bizimde harçlığımız çıkıyor. Malum öğrenci hali…” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.