DUDUHAFIZ MARKALAŞMAYA GİDİYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.09.2023 - 21:05, Güncelleme: 15.09.2023 - 21:05
 

DUDUHAFIZ MARKALAŞMAYA GİDİYOR

Seydişehir'de yaklaşık 80 yıldır aynı isim ile hizmet veren ve marka bir isim haline gelen DUDUHAFIZ yenilenerek eskiyle-yeniyi bir araya getirmeye devam ediyor.

İlçemizin âlim, hafız sevilen zatlarından DUDUHAFIZ ile başlayan serüven oğlu tarafından devam ettirilmiş ve zamanla birkaç el değiştirerek bugüne gelmiş son olarak Ziraatçı Kadir Yıldız tarafından devir alınarak, daha çok çeşit eklenerek ve yenilenerek hizmete devam ediyor. Sayın Kadir Yıldız ile yaptığımız söyleşi de, bu ismi Seydişehir adına yakışır şekilde devam ettireceklerini ve yaptıkları makine yatırımları ile daha doğal, daha taze, daha organik ve en önemlisi de eski ürünle ile yeni ürünleri birlikte satmaya devam edeceklerini  belirtirken şu örneği vererek Katran ile Nivea kremi yan yana bulunabilecek diyerek bu sentezi ifade etti. Yaptıkları makine alımlarını ise, Yapraklı bitkilerin yağını çıkaran Destinasyon Ünitesi, Daneli bitki yağları çıkaran yağ makinesi ve Taşlı Kahve Değirmeni ile taze kahve çekimi ve yakında taze kahve kavurma yapılacağını ilave ederek yakın zaman içinde ‘’Üretim Belgesi ‘’ ne müracaat edilerek, Seydişehir’e yine bir resmi marka kazandıracaklarını ifade etti. Şu aşamada 500 çeşit mal ile satış hizmeti verdikleri ama esas kendi markaları ile organik, taze, doğal bitkisel ürünleri son tüketiciye ulaştırmak olduğunu belirtti.  
Seydişehir'de yaklaşık 80 yıldır aynı isim ile hizmet veren ve marka bir isim haline gelen DUDUHAFIZ yenilenerek eskiyle-yeniyi bir araya getirmeye devam ediyor.

İlçemizin âlim, hafız sevilen zatlarından DUDUHAFIZ ile başlayan serüven oğlu tarafından devam ettirilmiş ve zamanla birkaç el değiştirerek bugüne gelmiş son olarak Ziraatçı Kadir Yıldız tarafından devir alınarak, daha çok çeşit eklenerek ve yenilenerek hizmete devam ediyor.

Sayın Kadir Yıldız ile yaptığımız söyleşi de, bu ismi Seydişehir adına yakışır şekilde devam ettireceklerini ve yaptıkları makine yatırımları ile daha doğal, daha taze, daha organik ve en önemlisi de eski ürünle ile yeni ürünleri birlikte satmaya devam edeceklerini  belirtirken şu örneği vererek Katran ile Nivea kremi yan yana bulunabilecek diyerek bu sentezi ifade etti.

Yaptıkları makine alımlarını ise, Yapraklı bitkilerin yağını çıkaran Destinasyon Ünitesi, Daneli bitki yağları çıkaran yağ makinesi ve Taşlı Kahve Değirmeni ile taze kahve çekimi ve yakında taze kahve kavurma yapılacağını ilave ederek yakın zaman içinde ‘’Üretim Belgesi ‘’ ne müracaat edilerek, Seydişehir’e yine bir resmi marka kazandıracaklarını ifade etti.

Şu aşamada 500 çeşit mal ile satış hizmeti verdikleri ama esas kendi markaları ile organik, taze, doğal bitkisel ürünleri son tüketiciye ulaştırmak olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.