Düğünlerde denetimler yapılmaya başlandı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 07:41, Güncelleme: 08.08.2020 - 07:41
 

Düğünlerde denetimler yapılmaya başlandı.

Seydişehir Kaymakamlığı   tarafından  oluşturulan ekip  hafta sonu ve hafta içi yapılacak düğünlerde  sıkı denetim  yapıyor.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma  Komutanlığı , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Zabıta   Ekipleri , Sağlık  Ekipler ve İlçe Tarım Müdürlüğü , İlçe Müftülüğünden oluşan  ekip ; İç işleri Bakanlığının  81 ilin   Valiliğine  gönderdiği   genelge   ile ilçemizde   bulunan  düğün salonlarında denetim gerçekleştirdi. Kaymakamlık  tarafından  oluşturulan ekipten yapılan açıklamada Mahalli ve Kırsal kesimdeki tüm düğünler hafta sonu başta   olmak  üzere   hafta   boyunca  ekibimizce sürekli  olarak denetlenecek   maske , sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymayan vatandaşlara idari ve adli yaptırımlar uygulanacağını belirtti. İçişleri Bakanlığının son genelgesi ile düğünlerde koronavirüs bulaşma riskini azaltmak için ilave tedbir alınması eklenmişti. Genelgede mümkün oldukça düğünlerin açık havada yapılması ve kısa süreli olması vatandaşların mutlaka maske takmaları sosyal mesafe uymaları ve çalışanların hijyen kurallarına  eksiksiz uyumaları istenmiştir. Yetkililer tarafından Bu konuda yapılan açıklamada Kaymakamlık tarafından oluşturulan heyetin düğünlerde bu kurallara uymayan misafirlere ve salon sahiplerine taviz vermeden gerekli kanun işlemi yapılacağı bildirilirken vatandaşların mağdur olmaması için tüm kuralların harfiyen  uymasını sağlık ve menfaatler açısından önemli olduğu bildirildi.
Seydişehir Kaymakamlığı   tarafından  oluşturulan ekip  hafta sonu ve hafta içi yapılacak düğünlerde  sıkı denetim  yapıyor.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma  Komutanlığı , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Zabıta   Ekipleri , Sağlık  Ekipler ve İlçe Tarım Müdürlüğü , İlçe Müftülüğünden oluşan  ekip ; İç işleri Bakanlığının  81 ilin   Valiliğine  gönderdiği   genelge   ile ilçemizde   bulunan  düğün salonlarında denetim gerçekleştirdi.

Kaymakamlık  tarafından  oluşturulan ekipten yapılan açıklamada Mahalli ve Kırsal kesimdeki tüm düğünler hafta sonu başta   olmak  üzere   hafta   boyunca  ekibimizce sürekli  olarak denetlenecek   maske , sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymayan vatandaşlara idari ve adli yaptırımlar uygulanacağını belirtti.

İçişleri Bakanlığının son genelgesi ile düğünlerde koronavirüs bulaşma riskini azaltmak için ilave tedbir alınması eklenmişti.

Genelgede mümkün oldukça düğünlerin açık havada yapılması ve kısa süreli olması vatandaşların mutlaka maske takmaları sosyal mesafe uymaları ve çalışanların hijyen kurallarına  eksiksiz uyumaları istenmiştir. Yetkililer tarafından Bu konuda yapılan açıklamada Kaymakamlık tarafından oluşturulan heyetin düğünlerde bu kurallara uymayan misafirlere ve salon sahiplerine taviz vermeden gerekli kanun işlemi yapılacağı bildirilirken vatandaşların mağdur olmaması için tüm kuralların harfiyen  uymasını sağlık ve menfaatler açısından önemli olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.