Dünya Kadınlar Gününde ilçemizde yaşayan kadının dramı...(ÖZEL HABER)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 05:39, Güncelleme: 08.03.2021 - 05:39
 

Dünya Kadınlar Gününde ilçemizde yaşayan kadının dramı...(ÖZEL HABER)

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizde yaşayan bir Afgan kadının yaşadığı dram yürekleri sızlattı.

  İlçemizde göçmen olarak yaşayan Afgan kadın ; eşi çocuğunu göstermediği için  şikayet etmeye geldiği adliyede   fenalık geçirdi. Bir anda fenalaşan ve kendini kayıp eden  kadına 112 ilk yardım ekiplerince müdahale edildi. Ülkesini bırakıp kilometrelerce uzaklıktaki Seydişehir’e  yaşam mücadelesi vermek için gelen  Afgan kadının  8Mart Dünya Kadınlar günüde yaşadıkları görenlerin yüreğini sızlattı. HABER BURAK SAYLAM 
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizde yaşayan bir Afgan kadının yaşadığı dram yürekleri sızlattı.

 

İlçemizde göçmen olarak yaşayan Afgan kadın ; eşi çocuğunu göstermediği için  şikayet etmeye geldiği adliyede   fenalık geçirdi.

Bir anda fenalaşan ve kendini kayıp eden  kadına 112 ilk yardım ekiplerince müdahale edildi.

Ülkesini bırakıp kilometrelerce uzaklıktaki Seydişehir’e  yaşam mücadelesi vermek için gelen  Afgan kadının  8Mart Dünya Kadınlar günüde yaşadıkları görenlerin yüreğini sızlattı.

HABER BURAK SAYLAM 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.