DURMUŞ ONAR YENİDEN BAŞKAN

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.01.2023 - 13:20, Güncelleme: 19.01.2023 - 13:20
 

DURMUŞ ONAR YENİDEN BAŞKAN

Seydişehir Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi “Olağan Genel Kurul' seçimlerinde Durmuş Onar yeniden başkan seçildi.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, sivil toplum örgütü başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı. Divan Başkanlığına seçilen Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan yaptığı konuşmada; kendilerinin kooperatifin Konya bölge birliği olarak 50’ye yakın kooperatifin kendileriyle çalıştığını bunların içerisinde Seydişehir Esnaf Kefalet Kooperatifinin işleyişi ve esnafa finans kullandırılması açısından ilk 10’a girdiğini belirterek çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Esnaflarımız kendi geçim kaynaklarını sağlayan kişiler değil,  aynı zamanda şehrimizin gelişimine katkı sağlayan en önemli meslek grubudur. Biz Belediye olarak arasta çarşısı düzenleme çalışmasını gerçekleştirdik. Seyit Harun Cami VE Çevre düzenleme çalışmalarının son etabını gerçekleştiriyoruz. Kuğulu Vadisi çalışmalarımız devam ediyor. Termal de ise geçtiğimiz yıl 85 bin ziyaretçi ağırladık. Bunların yarısı şehir ışından ilçemize gelen ziyaretçilerdi. Termal yatırımlarımız r gerçekleşince dışarıdan gelecek en az 500 bin misafir ağırlamayı hedefliyoruz. Bunları şunun için anlatıyorum. Yapılan bu çalışmalar yapılan çalışmalar esnafımıza büyük katkı sağlayacaktır. Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile güzel bir birliktelik sağladık. Kooperatifimizin çalışmaları iyi bir düzeyde. Ben başkanımıza ve yönetim kuruluna kolaylıklar diliyorum ”ifadelerini kullandı. Yoğun katılımla yapılan seçimde güven tazeleyen Başkan Onar da "Elhamdülillah geride bıraktığımız dönemde Esnaf Kefalet Kooperatifimiz altın çağını yaşadı. Kooperatifimizi yeni ve modern bir hizmet binasına kavuşturduk. Seydişehir’de birlik ve beraberlik ortamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2022 yılı içerisinde 630 ortağımıza 119 milyon 900 bin TL kredi kullandırdık. Bu krediyi aylık, üç aylık, altı aylık, primler halinde 1,2,3,4 ve 5 yıllık vadelerle kullandırıyoruz. Amacımız üyelerimizi özel bankalara muhtaç etmeden hazine destekli kredilere kolay ulaşmasını sağlamak.  Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Yeniden başkanlığa seçilmemde desteklerini esirgemeyen üyelerime, bölge il başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve personelimize teşekkür ediyorum " dedi. Başkan Onar’ın yeni yönetim kuruluna, Ümit Doğruöz, İbrahim, Bezci, Mehmet Kavalcı, Ramazan Erkaldı, Denetim kurulu üyeliğine ise İsmail Zincirlitaş ile Ömer Pekşenarslan seçildi.
Seydişehir Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi “Olağan Genel Kurul' seçimlerinde Durmuş Onar yeniden başkan seçildi.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, sivil toplum örgütü başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığına seçilen Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan yaptığı konuşmada; kendilerinin kooperatifin Konya bölge birliği olarak 50’ye yakın kooperatifin kendileriyle çalıştığını bunların içerisinde Seydişehir Esnaf Kefalet Kooperatifinin işleyişi ve esnafa finans kullandırılması açısından ilk 10’a girdiğini belirterek çalışmalarından memnun olduklarını belirtti.

Genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Esnaflarımız kendi geçim kaynaklarını sağlayan kişiler değil,  aynı zamanda şehrimizin gelişimine katkı sağlayan en önemli meslek grubudur. Biz Belediye olarak arasta çarşısı düzenleme çalışmasını gerçekleştirdik. Seyit Harun Cami VE Çevre düzenleme çalışmalarının son etabını gerçekleştiriyoruz. Kuğulu Vadisi çalışmalarımız devam ediyor. Termal de ise geçtiğimiz yıl 85 bin ziyaretçi ağırladık. Bunların yarısı şehir ışından ilçemize gelen ziyaretçilerdi. Termal yatırımlarımız r gerçekleşince dışarıdan gelecek en az 500 bin misafir ağırlamayı hedefliyoruz. Bunları şunun için anlatıyorum. Yapılan bu çalışmalar yapılan çalışmalar esnafımıza büyük katkı sağlayacaktır. Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile güzel bir birliktelik sağladık. Kooperatifimizin çalışmaları iyi bir düzeyde. Ben başkanımıza ve yönetim kuruluna kolaylıklar diliyorum ”ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımla yapılan seçimde güven tazeleyen Başkan Onar da "Elhamdülillah geride bıraktığımız dönemde Esnaf Kefalet Kooperatifimiz altın çağını yaşadı. Kooperatifimizi yeni ve modern bir hizmet binasına kavuşturduk. Seydişehir’de birlik ve beraberlik ortamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2022 yılı içerisinde 630 ortağımıza 119 milyon 900 bin TL kredi kullandırdık. Bu krediyi aylık, üç aylık, altı aylık, primler halinde 1,2,3,4 ve 5 yıllık vadelerle kullandırıyoruz. Amacımız üyelerimizi özel bankalara muhtaç etmeden hazine destekli kredilere kolay ulaşmasını sağlamak.  Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Yeniden başkanlığa seçilmemde desteklerini esirgemeyen üyelerime, bölge il başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve personelimize teşekkür ediyorum " dedi.

Başkan Onar’ın yeni yönetim kuruluna, Ümit Doğruöz, İbrahim, Bezci, Mehmet Kavalcı, Ramazan Erkaldı, Denetim kurulu üyeliğine ise İsmail Zincirlitaş ile Ömer Pekşenarslan seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.