ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ BU YIL DA AÇILAMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2019 - 11:42, Güncelleme: 24.08.2019 - 11:42
 

ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ BU YIL DA AÇILAMADI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi’nde Makine Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde ise Hemşirelik bölümlerinin açık olduğu; 6 bölümde eğitim görülen Meslek Yüksek Okulu’nun ise kontenjanının dolduğu öğrenildi. Bu yıl açılması beklenen Elektrik-Elektronik bölümünün ise öğretim üyesi bulunamadığı için açılamadığı Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi’ne Türkiye’nin yanı sıra dış ülkelerden de öğrenci geldiği, fakültede yabancı ülkelerden öğrenim görenlerin sayısının 30’a yükseldiği ve fakültenin giderek öğrenciler tarafından tercih edilen bir fakülte konumuna geldiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre bu yıl Makine Mühendisliği bölümü öğrenci sayısının bu yıl alınan öğrencilerle 547’e ulaştı. 2 yıldır aktif olan Bilgisayar Mühendisliği bölümünde ise 132 öğrenci, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünde ise 82 öğrencinin eğitim görüyor. 6 bölüm bulunan Meslek Yüksek Okulu’nda 1520 öğrenci bulunuyor. Bu yıl 255 öğrenci kayıt yaptırarak kontenjanı doldurdu. Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi,  23 Eylül tarihinde yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor.

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi’nde Makine Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde ise Hemşirelik bölümlerinin açık olduğu; 6 bölümde eğitim görülen Meslek Yüksek Okulu’nun ise kontenjanının dolduğu öğrenildi.

Bu yıl açılması beklenen Elektrik-Elektronik bölümünün ise öğretim üyesi bulunamadığı için açılamadığı Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi’ne Türkiye’nin yanı sıra dış ülkelerden de öğrenci geldiği, fakültede yabancı ülkelerden öğrenim görenlerin sayısının 30’a yükseldiği ve fakültenin giderek öğrenciler tarafından tercih edilen bir fakülte konumuna geldiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre bu yıl Makine Mühendisliği bölümü öğrenci sayısının bu yıl alınan öğrencilerle 547’e ulaştı. 2 yıldır aktif olan Bilgisayar Mühendisliği bölümünde ise 132 öğrenci, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünde ise 82 öğrencinin eğitim görüyor.

6 bölüm bulunan Meslek Yüksek Okulu’nda 1520 öğrenci bulunuyor. Bu yıl 255 öğrenci kayıt yaptırarak kontenjanı doldurdu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi,  23 Eylül tarihinde yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.