En Çok Kitap Okuyan Ödülünü Aldı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.03.2022 - 13:27, Güncelleme: 30.03.2022 - 13:27
 

En Çok Kitap Okuyan Ödülünü Aldı

Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesinde 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında en çok kitap okuyan 5 kişiye ödül verildi.

Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda, 2021'de "en çok kitap okuyanlar" Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin tarafından ödüllendirildi. Pişkin, burada yaptığı konuşmada, kitap okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasının önemli olduğunu söyledi. Okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Pişkin, "58.Kütüphaneler Haftası münasebeti ile Seydişehir İlçe Halk Kütüphanemizden en çok kitap okuyan 5 kişiyi ödüllendirdik. Kendilerine herkese örnek olmasını dilediğimiz bu güzel davranışları ve alışkanlıkları için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bende İlçe Halk Kütüphanemize üye oldum ve ilk ödünç kitabımı aldım." ifadelerini kullandı. Okul öncesi kategorisinde 51 kitap okuyan Esila Yıldırım, çocuk kategorisinde 111 kitap okuyan Ali Mert Şenarslan, genç kategorisinde 54 kitap okuyan Ayşe Mine Kapar, yetişkin kategorisinde 61 kitap okuyan Şeyma Karakuş ve 65 üstü kategorisinde 15 kitap okuyan Şahika Suluçay'a ödülleri verildi. Törene Kaymakam Pişkin'in yanı sıra, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz ve ödül alanlar ile aileleri katıldı.  
Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesinde 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında en çok kitap okuyan 5 kişiye ödül verildi.

Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda, 2021'de "en çok kitap okuyanlar" Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin tarafından ödüllendirildi.

Pişkin, burada yaptığı konuşmada, kitap okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasının önemli olduğunu söyledi.

Okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Pişkin, "58.Kütüphaneler Haftası münasebeti ile Seydişehir İlçe Halk Kütüphanemizden en çok kitap okuyan 5 kişiyi ödüllendirdik. Kendilerine herkese örnek olmasını dilediğimiz bu güzel davranışları ve alışkanlıkları için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bende İlçe Halk Kütüphanemize üye oldum ve ilk ödünç kitabımı aldım." ifadelerini kullandı.

Okul öncesi kategorisinde 51 kitap okuyan Esila Yıldırım, çocuk kategorisinde 111 kitap okuyan Ali Mert Şenarslan, genç kategorisinde 54 kitap okuyan Ayşe Mine Kapar, yetişkin kategorisinde 61 kitap okuyan Şeyma Karakuş ve 65 üstü kategorisinde 15 kitap okuyan Şahika Suluçay'a ödülleri verildi.

Törene Kaymakam Pişkin'in yanı sıra, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz ve ödül alanlar ile aileleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.