Engelli Mustafa Berber tekerlekli sandalyesine kavuştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2021 - 11:45, Güncelleme: 26.06.2021 - 11:45
 

Engelli Mustafa Berber tekerlekli sandalyesine kavuştu

 Seydişehir de babası öldükten sonra annesi Gülşen (50) hanım  ile beraber yaşıysan  32 yaşındaki Mustafa Berber  ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

  Hacı Seyit Ali Mahallesinde ikamet eden 27 yaşındaki Mustafa Berber, 3 yıl önce  geçirdiği trafik kazası sonucu sakatlanarak omurilik felci geçirmişti. Bu nedenle yürüme kabiliyetini kaybeden Mustafa Berber, uzun süredir hayalini kurduğu tekerlekli sandalyeye sahip oldu. Ailesinin geçimine tahta  ev ve gemi maketleri yaparak destek veren Berber’i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini veren Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yaman Yalçınkaya, “Mustafa Berber kardeşimiz bizden yardım istedi. Bu isteğini hemen yerine getirdik. Bir nebze de olsa yardımda bulunabilmek bizler için çok mutluluk verici bir şey. Umutsuzluğa kapılan hayatının baharındaki bir gencimize umut olduk. Onu özgürlüğüne kavuşturduk. Herkes yaşamları süresince bir engelli adayıdır. Ne kadar çok yardım yapılırsa daha çok ihtiyaç sahibine ulaşırız. Kardeşimiz güle güle sağlıcakla kullansın” dedi. Büyük sevinç yaşayan Mustafa Berber, "Çok mutluyum. Dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Böylece sokağa çıkıp özgürce istediğim yere gidip gelebileceğim. Hiç kimseye bağımlı kalmadan ihtiyaçlarımı karşılayacağım’’
 Seydişehir de babası öldükten sonra annesi Gülşen (50) hanım  ile beraber yaşıysan  32 yaşındaki Mustafa Berber  ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

 

Hacı Seyit Ali Mahallesinde ikamet eden 27 yaşındaki Mustafa Berber, 3 yıl önce  geçirdiği trafik kazası sonucu sakatlanarak omurilik felci geçirmişti. Bu nedenle yürüme kabiliyetini kaybeden Mustafa Berber, uzun süredir hayalini kurduğu tekerlekli sandalyeye sahip oldu.

Ailesinin geçimine tahta  ev ve gemi maketleri yaparak destek veren Berber’i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini veren Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yaman Yalçınkaya, “Mustafa Berber kardeşimiz bizden yardım istedi. Bu isteğini hemen yerine getirdik. Bir nebze de olsa yardımda bulunabilmek bizler için çok mutluluk verici bir şey. Umutsuzluğa kapılan hayatının baharındaki bir gencimize umut olduk. Onu özgürlüğüne kavuşturduk. Herkes yaşamları süresince bir engelli adayıdır. Ne kadar çok yardım yapılırsa daha çok ihtiyaç sahibine ulaşırız. Kardeşimiz güle güle sağlıcakla kullansın” dedi.

Büyük sevinç yaşayan Mustafa Berber, "Çok mutluyum. Dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Böylece sokağa çıkıp özgürce istediğim yere gidip gelebileceğim. Hiç kimseye bağımlı kalmadan ihtiyaçlarımı karşılayacağım’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.