Eski Gazetecilerden Abdulmetin Koca Vefat Etti

VEFAT EDENLER (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.07.2023 - 13:51, Güncelleme: 19.07.2023 - 13:51
 

Eski Gazetecilerden Abdulmetin Koca Vefat Etti

Seydişehir’de 80li yıllarda gazetecilik yapan eski gazetecilerden Abdulmetin Koca vefat etti.

Etibank’tan emekli Halit Koca’nın oğlu Abdulmetin Koca, ilçemizde de bir süre gazetecilik yaptıktan sonra Eskişehir’de kitap evi çalıştırıyordu.  Merhumun cenazesi 18.07.2023 (Salı) doğduğu yer olan Ereğli Halkapınar’a defnedildi. Seydişehir İmam Hatip Lisesi mezunu ilçemizde de Gazetecilik yapan Halil İbrahim Sarı ile beraber bir süre gazete çıkaran merhum Abdulmetin Koca’ya Toroslar Gazetesi olarak Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Seydişehir’de 80li yıllarda gazetecilik yapan eski gazetecilerden Abdulmetin Koca vefat etti.

Etibank’tan emekli Halit Koca’nın oğlu Abdulmetin Koca, ilçemizde de bir süre gazetecilik yaptıktan sonra Eskişehir’de kitap evi çalıştırıyordu.  Merhumun cenazesi 18.07.2023 (Salı) doğduğu yer olan Ereğli Halkapınar’a defnedildi.

Seydişehir İmam Hatip Lisesi mezunu ilçemizde de Gazetecilik yapan Halil İbrahim Sarı ile beraber bir süre gazete çıkaran merhum Abdulmetin Koca’ya Toroslar Gazetesi olarak Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.