ESKİ KAYMAKAM İNAN’IN 15 YAŞINDAKİ OĞLU YAŞAMINI KAYBETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2019 - 09:47, Güncelleme: 26.06.2019 - 09:47
 

ESKİ KAYMAKAM İNAN’IN 15 YAŞINDAKİ OĞLU YAŞAMINI KAYBETTİ

2008-2012 yılları arasında ilçemizde Kaymakamlık yapan Kemal İnan’ın kavgaya karışarak ağır yaralanan 3 oğlundan 15 yaşındaki Safa Akif İnan hayatını kaybetti.

Kavgada oğullarından Safa Akif İnan (15) karnından, Ahmet Burak İnan (21) kasığından yaralanırken Mehmet Buğra İnan ise darp sonucu yaralanmıştı. Kaymakam İnan’ın 15 yaşındaki oğlu tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Diğer oğulları Ahmet Burak ve Mehmet Buğra’nın ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Eski Seydişehir Kaymakamı, şimdilerde Bursa Gemlik ilçesinin kaymakamlığını yapan Kemal İnan, Denizli’de kavgaya karışarak ağır yaralanan oğulları için Denizli’ye gitmişti. Ağır yaralı olan ve hemen ameliyata alınan Safa Akif İnan'ın bıçaklanma sonucu dalağının alındığı ve aort damarında yırtık tespit edildiğini, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. Kavgaya karışanlar hakkında gözaltılar ve soruşturma devam ediyor.
2008-2012 yılları arasında ilçemizde Kaymakamlık yapan Kemal İnan’ın kavgaya karışarak ağır yaralanan 3 oğlundan 15 yaşındaki Safa Akif İnan hayatını kaybetti.

Kavgada oğullarından Safa Akif İnan (15) karnından, Ahmet Burak İnan (21) kasığından yaralanırken Mehmet Buğra İnan ise darp sonucu yaralanmıştı.

Kaymakam İnan’ın 15 yaşındaki oğlu tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Diğer oğulları Ahmet Burak ve Mehmet Buğra’nın ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Eski Seydişehir Kaymakamı, şimdilerde Bursa Gemlik ilçesinin kaymakamlığını yapan Kemal İnan, Denizli’de kavgaya karışarak ağır yaralanan oğulları için Denizli’ye gitmişti.

Ağır yaralı olan ve hemen ameliyata alınan Safa Akif İnan'ın bıçaklanma sonucu dalağının alındığı ve aort damarında yırtık tespit edildiğini, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti.

Kavgaya karışanlar hakkında gözaltılar ve soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.