ESNAF ODASI 8 CAMİDE HELVA DAĞITTI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2020 - 02:36, Güncelleme: 13.03.2020 - 02:36
 

ESNAF ODASI 8 CAMİDE HELVA DAĞITTI

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, ilçemizin çeşitli camilerinde şehitler için helva dağıtıp hatim duası okuttu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Cuma namazı sonrası Seyyid Harun Veli Camii, Sofuhane Camii, Muallimhane Camii, Hüdaverdi Camii, Marangozlar Sanayii, Oto Sanayi camileri ve Eski Garaj meydanında helva dağıtımı gerçekleştirdi. Şehitler için anlamlı bir program organize ettiklerini söyleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, “Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak şehitlerimiz ve ahirete göç etmiş esnaflarımız adına hatim duası okutup helva dağıttık. Tarih boyu askerimizin çıktığı her mücadele de askerimizin her daim malıyla, yüreğiyle ve canıyla yanında yer alan Esnaf ve Sanatkârımız bugünde aynı hassasiyet ve üzüntüyle onların yanındadır. Allah, ulusumuzu ve vatandaşlarımızı kahreden bu tür olayları bir daha yaşatmasın. Şanlı Ordumuzu her zaman muzaffer eylesin. Başta şehitlerimize ve ülkesi için canını veren herkese rahmet eylesin. Ailelerinin, tüm sevdiklerinin ve Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, ilçemizin çeşitli camilerinde şehitler için helva dağıtıp hatim duası okuttu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Cuma namazı sonrası Seyyid Harun Veli Camii, Sofuhane Camii, Muallimhane Camii, Hüdaverdi Camii, Marangozlar Sanayii, Oto Sanayi camileri ve Eski Garaj meydanında helva dağıtımı gerçekleştirdi.

Şehitler için anlamlı bir program organize ettiklerini söyleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, “Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak şehitlerimiz ve ahirete göç etmiş esnaflarımız adına hatim duası okutup helva dağıttık. Tarih boyu askerimizin çıktığı her mücadele de askerimizin her daim malıyla, yüreğiyle ve canıyla yanında yer alan Esnaf ve Sanatkârımız bugünde aynı hassasiyet ve üzüntüyle onların yanındadır. Allah, ulusumuzu ve vatandaşlarımızı kahreden bu tür olayları bir daha yaşatmasın. Şanlı Ordumuzu her zaman muzaffer eylesin. Başta şehitlerimize ve ülkesi için canını veren herkese rahmet eylesin. Ailelerinin, tüm sevdiklerinin ve Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.