ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI CORONAVİRÜSLE MÜCADELE İÇİN MASKE DAĞITTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 03:38, Güncelleme: 24.03.2020 - 03:38
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI CORONAVİRÜSLE MÜCADELE İÇİN MASKE DAĞITTI

Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, Seydişehir Esnaf ve sanatkârlar Odası işyerleri açık olan üyelerine maske dağıtımı gerçekleştiriyor.

Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar; “İçinde bulunulan kritik dönemin atlatılmasında bugüne kadar oda olarak üyelerimiz ve vatandaşlarımız adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin açıkladığı tedbirlerin üyelerimize iletilmesi ve uygulanmasında gece gündüz sorumluluk bilinci ile çalışarak, hem esnafımızın ve hem de vatandaşlarımızın sağlık ve maddi zarar görmemeleri için gereken girişim ve çalışmalarımız devam etmektedir. Zorlu süreci, vatandaş ve esnafımız ile aşacağımıza inancımız tamdır. Açık olan işyerlerimizde çalışan işyeri sahipleri ve çalışanlarına yönelik, maske sıkıntısı olmasından dolayı işyerlerine maske dağıtmaya çalışıyoruz ancak direk temas oluşmaması adına, henüz maske ulaştıramadığımız ya da temin edemeyen üyelerimiz odamızdan maske temin edebilirler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” dedi.
Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, Seydişehir Esnaf ve sanatkârlar Odası işyerleri açık olan üyelerine maske dağıtımı gerçekleştiriyor.

Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar;

“İçinde bulunulan kritik dönemin atlatılmasında bugüne kadar oda olarak üyelerimiz ve vatandaşlarımız adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin açıkladığı tedbirlerin üyelerimize iletilmesi ve uygulanmasında gece gündüz sorumluluk bilinci ile çalışarak, hem esnafımızın ve hem de vatandaşlarımızın sağlık ve maddi zarar görmemeleri için gereken girişim ve çalışmalarımız devam etmektedir. Zorlu süreci, vatandaş ve esnafımız ile aşacağımıza inancımız tamdır. Açık olan işyerlerimizde çalışan işyeri sahipleri ve çalışanlarına yönelik, maske sıkıntısı olmasından dolayı işyerlerine maske dağıtmaya çalışıyoruz ancak direk temas oluşmaması adına, henüz maske ulaştıramadığımız ya da temin edemeyen üyelerimiz odamızdan maske temin edebilirler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.