ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN DUYURU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 01:17, Güncelleme: 25.03.2020 - 01:17
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN DUYURU

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Halkbank’ın esnaf ve sanatkârlara yönelik Esnaf Destek Paketi ile ilgili bir duyuru yayınladı.

Esnaf Odası tarafından yapılan duyuruda şu satırlara yer verildi: “Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, reel ekonomiye desteğini sürdüren Halkbank, Corona-19 salgınıyla mücadele sürecinde ekonomik faaliyetlerine destek sağlamak amacıyla, esnaf ve sanatkârlara yönelik esnaf destek paketini açıklamış bulunmaktadır. Bu paket kapsamında 25.000 TL 36 ay vade 6 aya varan ödemesiz dönemli işletme kredisi ile 25.000 TL paraf esnaf karttır. Esnaf ve işletme kredisinin faiz oranı yıllık %4.5’dur. Bu krediden Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıtlı esnaflar yararlanacak olup son 5 yıl içerisinde faiz destekli kredilerden yararlanmamış esnaf ve sanatkârların imkanlardan istifade edebilmesi amaçlanmıştır. (Son beş yıl içerisinde, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri ve KOSGEB aracılığıyla kredi kullanmamış esnaflar yararlanacaktır.” Esnaf Kredi Başvurusu Evrakları Şunlardır Nüfus Cüzdanı Örneği Oda faaliyet belgesi Vergi levhası örneği Esnaf sicil tasdiknamesi 2018 ve 2019 yıllarına ait gelir vergisi beyannameleri İşletme sahibine ait tapu ya da araç ruhsat örnekleri
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Halkbank’ın esnaf ve sanatkârlara yönelik Esnaf Destek Paketi ile ilgili bir duyuru yayınladı.

Esnaf Odası tarafından yapılan duyuruda şu satırlara yer verildi:

“Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, reel ekonomiye desteğini sürdüren Halkbank, Corona-19 salgınıyla mücadele sürecinde ekonomik faaliyetlerine destek sağlamak amacıyla, esnaf ve sanatkârlara yönelik esnaf destek paketini açıklamış bulunmaktadır. Bu paket kapsamında 25.000 TL 36 ay vade 6 aya varan ödemesiz dönemli işletme kredisi ile 25.000 TL paraf esnaf karttır. Esnaf ve işletme kredisinin faiz oranı yıllık %4.5’dur. Bu krediden Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıtlı esnaflar yararlanacak olup son 5 yıl içerisinde faiz destekli kredilerden yararlanmamış esnaf ve sanatkârların imkanlardan istifade edebilmesi amaçlanmıştır. (Son beş yıl içerisinde, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri ve KOSGEB aracılığıyla kredi kullanmamış esnaflar yararlanacaktır.”

Esnaf Kredi Başvurusu Evrakları Şunlardır
Nüfus Cüzdanı Örneği
Oda faaliyet belgesi
Vergi levhası örneği
Esnaf sicil tasdiknamesi
2018 ve 2019 yıllarına ait gelir vergisi beyannameleri
İşletme sahibine ait tapu ya da araç ruhsat örnekleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.