Esrarengiz Baca Mahalleliyi Ayağa Kaldırdı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 02:16, Güncelleme: 26.09.2019 - 02:16
 

Esrarengiz Baca Mahalleliyi Ayağa Kaldırdı

Seydişehir’in merkez mahallelerinden birinde binanın üzerine gizlice kurulmaya çalışılan baz istasyonu veya yansıtıcı olduğu düşünülen baca tipindeki çalışmaya mahalle sakinleri tepki gösteriyor.

İlçemizin Alaylar 2 Mahallesi, Şair Cemal Oğuz Öcal Caddesi No: 9’da bulunan Horoz Apartmanı çatısının üstüne gizlice yapılan büyük bacadan şüphelenen mahalle sakinleri apartman önüne getirilen malzemelerden kuşkulanarak; “Mahallelinin haberi yok. Buraya ne yaptıkları belirsiz. Belediye’ye çıktık onların da haberi yok. Burada oldu bittiye getirilen hukuksuz bir iş yapılıyor” şeklinde tepki gösterdiler. Mahalle Muhtarı Adem Yalçın’da; “Ben burada mahallenin muhtarı olmama rağmen bu işlerden haberim yok. Çatıya gizlice baca şeklinde bir şeyler yapmışlar. Şimdi de malzeme getirmişler. Ustalar var. Soruyorum soruşturuyorum kimse bir şey demiyor. Eğer buraya baz istasyonu veya yansıtıcı gibi bir şey yapılıyorsa, mahallemizde kurulmasına kesinlikle karşılıyız. Mahalle halkı da tepkili. Olmazsa imza toplayıp mahkemeye vereceğiz.” dediler. ÖZEL HABER / ALİ SAYLAM 
Seydişehir’in merkez mahallelerinden birinde binanın üzerine gizlice kurulmaya çalışılan baz istasyonu veya yansıtıcı olduğu düşünülen baca tipindeki çalışmaya mahalle sakinleri tepki gösteriyor.

İlçemizin Alaylar 2 Mahallesi, Şair Cemal Oğuz Öcal Caddesi No: 9’da bulunan Horoz Apartmanı çatısının üstüne gizlice yapılan büyük bacadan şüphelenen mahalle sakinleri apartman önüne getirilen malzemelerden kuşkulanarak; “Mahallelinin haberi yok. Buraya ne yaptıkları belirsiz. Belediye’ye çıktık onların da haberi yok. Burada oldu bittiye getirilen hukuksuz bir iş yapılıyor” şeklinde tepki gösterdiler.

Mahalle Muhtarı Adem Yalçın’da; “Ben burada mahallenin muhtarı olmama rağmen bu işlerden haberim yok. Çatıya gizlice baca şeklinde bir şeyler yapmışlar. Şimdi de malzeme getirmişler. Ustalar var. Soruyorum soruşturuyorum kimse bir şey demiyor. Eğer buraya baz istasyonu veya yansıtıcı gibi bir şey yapılıyorsa, mahallemizde kurulmasına kesinlikle karşılıyız. Mahalle halkı da tepkili. Olmazsa imza toplayıp mahkemeye vereceğiz.” dediler.

ÖZEL HABER / ALİ SAYLAM 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.