Eti Aş. de işçi aileleri fabrikayı gezdi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.07.2022 - 15:42, Güncelleme: 31.07.2022 - 07:31
 

Eti Aş. de işçi aileleri fabrikayı gezdi

Eti Alüminyum fabrikasında çalışan işçilerin ailelerine fabrika gezdirildi.

    Fabrika gezisine Seydişehirli gazetecilerde katıldı . Fabrikada çalışan aileler ve basın mensuplarının katıldığı gezi , Boksit madenin çıktığı ocaklardan Doğan kuzu açık maden ocağından başladı. Ardından boksit madenin ilk işleme alındığı yer olan hammadde hazırlama bölümünden başladı. Alümina ,alüminyum ,dökümhane, arge ünitelerinin gezdirilerek katılımcılara alüminyumun meydana gelmesindeki süreç ile ilgili  teknik bilgi verildi. Fabrika gezisinde özellikle aileleriyle beraber katılan çocukların ilgi ve alakası yoğun oldu. içerisinde madenin girdiği Alümina ham madde hazırlama bölümünden başlayarak tüm aşamaları gösterildi. İşçi eşleri ve çocuklarına Fabrikadaki Alüminyum üretiminin işleniş şekilleri ile gösterilen ve teknik bilgiler verilen gezide Özellikle geziye katılan çocukların dikkatini ve ilgisi çekti. Basın Mensuplarına fabrikadaki modernizasyonu hakkında  bilgi veren Maden işletme ve proje müdür Ümit Aydın ; Yıllık alüminyum üretiminin 80 bin ton olduğunu  söyledi. Fabrikanın  ham maddesi Boksit  madenin 20 yıllık bir  rezervi bulunduğunu ifade eden yetkililer yeni rezerv çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirttiler. Eti Aş nin son sistem teknolojik donanımla dünyadaki rakipleri ile rekabet eder duruma geldiğini Eti  A.Ş sayılı ve itibarlı kurumlar arasına geldiğinizde belirttiler.  
Eti Alüminyum fabrikasında çalışan işçilerin ailelerine fabrika gezdirildi.

 

 

Fabrika gezisine Seydişehirli gazetecilerde katıldı .

Fabrikada çalışan aileler ve basın mensuplarının katıldığı gezi , Boksit madenin çıktığı ocaklardan Doğan kuzu açık maden ocağından başladı.

Ardından boksit madenin ilk işleme alındığı yer olan hammadde hazırlama bölümünden başladı.

Alümina ,alüminyum ,dökümhane, arge ünitelerinin gezdirilerek katılımcılara alüminyumun meydana gelmesindeki süreç ile ilgili  teknik bilgi verildi.

Fabrika gezisinde özellikle aileleriyle beraber katılan çocukların ilgi ve alakası yoğun oldu.

içerisinde madenin girdiği Alümina ham madde hazırlama bölümünden başlayarak tüm aşamaları gösterildi. İşçi eşleri ve çocuklarına Fabrikadaki Alüminyum üretiminin işleniş şekilleri ile gösterilen ve teknik bilgiler verilen gezide Özellikle geziye katılan çocukların dikkatini ve ilgisi çekti.

Basın Mensuplarına fabrikadaki modernizasyonu hakkında  bilgi veren Maden işletme ve proje müdür Ümit Aydın ; Yıllık alüminyum üretiminin 80 bin ton olduğunu  söyledi.

Fabrikanın  ham maddesi Boksit  madenin 20 yıllık bir  rezervi bulunduğunu ifade eden yetkililer yeni rezerv çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirttiler.

Eti Aş nin son sistem teknolojik donanımla dünyadaki rakipleri ile rekabet eder duruma geldiğini Eti  A.Ş sayılı ve itibarlı kurumlar arasına geldiğinizde belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.